Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél, ha a párod egy ellenkező nemű ismerőssel kezdene beszélgetni, és a hátad mögött hívja el találkozni valahova?
Egy szót nem említ erről neked,de pont úgy időzíti az elhívást, amikor te épp nem tudsz róla.. És elég gyakran írkálnak is, beszélgetnek, bár többnyire a párod kezdeményezi a chatelest is, és ős erőlteti hogy fussanak össze...
Ez még barátkozás, vagy a titkolózás miatt valószínűleg az van, hogy ismerkedne vele? (Nem barátok, inkább csak ismerősök, haveri kör által találkoztak régebben 1x. Most nemrég összefutottak és azóta történt a fenti)
Engem nem a beszélgetés zavar, lehet ellenkező neművel hverkodni.. hanem hogy direkt olyan időkben akar vele találkozni, amikor én erről nem is tudok..
A másik jól néz ki és szingli egyébként.
Értem. :) bocsánat, hogy írtam kérdező, további sok sikert a pasiddal
Gondolom ezt a választ várod: megcsal, hazudik, hiteget, nem szeret, hagyd el
szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!