Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem eddig engedte, hogy oda nyúljak és simogassam meg minden, de most már nem engedi egyáltalán, hogy nyúlkáljak miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Eddig engedte most meg kérdezem bnöm hogy miért azt mondta hogy CSAK nem és ennyi válasszal ráz le és igen nincs meg neki szóval nem az a kifogás volt már ilyen valakinek? Valaki mondjon valamit!! :(2008. nov. 13. 21:21
1/9 anonim válasza:
Lehet most van meg neki a menzesze, és nem meri mondani, de nem tudom ki hány éves, meg miota vagytik együtt ?
2/9 A kérdező kommentje:
4 hónapja vagyunk együtt és nincs meg neki irtam is!
2008. nov. 13. 21:26
3/9 anonim válasza:
Lehet hogy valami fertőzése van csak nem akarja ujságolni.A nők ilyeneket uszodában wc-n stb. helyen összeszedhetnek, és nem szeretnek vele dicsekedni.
Várj pár napot egy hetet aztán kiderül.
4/9 anonim válasza:
Mást is szoktál vele csinálni, azon kívül, hogy 'nyújkálsz' ?
A többi mostanában hogyan tetszik neki? Kedves veled? Mosolyog?
(Amúgy lehet, hogy most lett elege, hogy még írni sem tudsz.)
5/9 A kérdező kommentje:
nah megesik az ilyen félregépelési hiba de fikázzál miatta úgy van ...
2008. nov. 13. 21:36
6/9 anonim válasza:
Semmi gond... 8 hiba van a kérdésedben, és talán 12 a kiegészítésben.
Megesik?
Elég baj!
Amúgy a többivel, amit kérdeztem, mi a helyzet?
Ismered őt egyáltalán? Tudod, hogy milyen kedve van? Mit csinál, amikor épp nem veled van? És amikor igen?
7/9 anonim válasza:
hát lehet elege lett abból hogy nyúlkálsz mert átgondolta hogy mit is csinálsz vele aztán rájött hogy ez nem jó vagy vmi fertőzés vagy csak haragszik rád valamiért de ha azt nem tudod hogy mitcsinál mikor veled van akkor az nem jó mert ha megtudod hogy pl uszodába volt akk lehet hogy vmi fertőzés:D AMUGY HÁNY ÉVESEK VAGYTOK??
8/9 anonim válasza:
AM MEG HA MÉG NEM JÖTT MEG NEKI AKKOR ELÉG FIATALOK VAGYTOK és lehet hogy rájött erre vagy lehet hogy most jött meg neki vagyis mostanába és azóta nem szereti de a nők az ienről nem naon beszélnek szóval ne is faggasd mert még meg is haragudhat rád emiatt
9/9 anonim válasza:
basszus, miert nem birod megkerdezni tole???Azt mi honnan tudjuk, hogy a baratnod miert nem engedi????belelatunk mi a fejebe vagy mi??/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!