Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha tetszik nektek egy lány belsőleg, de a külseje nem (kövér)? Összejönnétek vele?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 07:22
11/16 anonim válasza:
Én is duci vagyok, és mindig is az voltam. 15 évesen megtetszett egy srác... Ő nem vett rólam tudomást... csak 3 évvel később. Azóta is boldog párkapcsolatban élünk. Merj kezdeményezni, akkor kiderül, hogy tetszel-e neki.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,bátorításokat.Hát amit már elértem nála azt mind én kezdeményeztem ki nála (pedig nem jellemző rám)Pl.én köszöntem mindig rá,én mosolyogtam mindig rá,én kezdtem el neki integetni.Most már ő is ezt teszi felém.Ja és én kérdeztem meg a nevét,én jelöltem be iwiwen.Sajnos az iwiwes képen egy lánnyal van (gondolom a b.nője)A csaj pont az én ellentétem (magas,vékony,szőke).De akkor miért viselkedik ennyire félreérthetően velem?
2010. júl. 11. 14:38
13/16 anonim válasza:
Nem,szégyellném a barátaim előtt is, meg magam előtt is, azonkívül irritálnak a kövérek, mert nagyon könnyű fogyni, könnyebb mint hízni...Úgyhogy nem jönnék össze vele
14/16 anonim válasza:
Hát nekem is kövér a barátnőm, nagyjából minden rendben van, de a zsírpárnák sokszor okoznak problémát az ágyban a hozzáférés miatt. (vékony csajjal sokkal jobb volt a szex) Azonkívül sokszor csorog a nyálam más nők után, amikor látom hogy mások hogy néznek ki, az én barátnőm meg milyen kövér. Szóval ez elég zavaró, de tökéletes ember meg nem létezik és más tekintetben meg minden rendben vele, ami nem volt elmondható a korábbi partnereimre.
15/16 anonim válasza:
Utolsó: Azért a barátnődről így beszélsz, hogy "azért csorog más nők után a nyálam"
Azon nyomban felképelném a barátomat.. ha nem tetszem neki kivül-belül, akkor hagyjon békén!
16/16 anonim válasza:
Szerintem levet vonzó egy duci lány, de én úgy gondolom,hogy csak addig amíg azért látszik az alakja,és nem lóg rajt mindent...
Viszont ismerek olyan srácokat akik kifejezetten a duci lányokat nézik meg, őket keresik.
Mindenkinek megvan a saját ízlése, ami más-más,és ez nem is baj,mindenki megtalálja a saját párját előbb-utóbb...
Viszont szerintem nem kellene olyannal lenni akit nem tudunk elfogadni olyannak amilyen...mert ha ezt elmondjuk neki akkor megbántjuk, hazugságban pedig nem lehet leélni az életet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!