Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben ti hogyan tudnátok kompromisszumot kötni?
Attól, hogy valaki nem akar minden nap szexelni nem impotens. Én sem akarok, 20 évesen sem akartam.
Amikor összejöttetek, összeköltöztetek ez nem volt gond?
A kapcsolatot tuti megöli, mert muszájból nem jó a szex.
#8. Akkor te nem azért jöttél ide, hogy kompromisszumot találj, hanem azt, hogy validáljunk. Nincs ezzel baj, csak akkor ne beszélj mellé.
Mikor alacsonyabban volt az átlag hajlandóság, a változókor nem okozott problémát, most viszont okoz, mivel megéljük. Van rá módszer, hogy az életminőséged olyan legyen, mint a változó kor előtt, te most ideológiát gyártassz arra, hogy miért ne legyen olyan, ezzel sincs baj, mi nem akarunk téged megdugni. A férjed akar, vele kell ezt a meccset lejátszanod, de de ne lepődj meg, ha ezt nem fogod lenyomni a torkán, azt meg pláne nem, hogy ő rosszgonosz, mert egészséges férfiként kívánja a feleségét.
32/f
12-es kérdésre válaszolva, kapcsolatunk elején több volt a szex. Persze akkor még nem is voltam változó korban. Mégsem gondolom hogy csak ez az ok amiért én már kevesebbszer szeretném, pontosan az amit kedves válaszoló ír, a muszáj megöli a vágyat, ahogy az elvárás is. Plusz megutálom a párom emiatt. Szeretem őt most is, mégsem mindig örülök ha itthon van, úgy érzem emiatt.
13-asnak írnám, de igen kompromisszumot írtam a heti 1-2-vel. Nekem elég lenne kéthetente is, de megértem hogy az páromnak már nagyon kevés. Én egyébként nem vagyok ilyen beállítottságú, sok más jó dolog történhet két emberrel a szexen kívül is. Mert mi van akkor ha a pár egyik tagja tartósan megbetegszik, akkor már keresni is kell külső kapcsolatot, vagy haragudnunk kell emiatt?
" Nekem elég lenne kéthetente is"
Na ez a baj. Hogy a többi csak eljátszás lenne emiatt. Nem is értem, hogy lehettek ti együtt így, hogy csak megjátszod.
Itt nincs kompromisszum. Külön kell folytatni. Ennyi.
Az a legnagyobb probléma, hogy a kapcsolat elején nyújtottál egy demó verziót, amikor úgy tűnt, hogy mindketten magas libidóval rendelkeztek. A párod pedig most becsapva érzi magát, hogy most a havi egy-kezdődő be kell érnie, pedig nem erről volt szó. Ha tudta volna, hogy pár hónappal később szinte szexmentes lesz a házasságotok, biztos, hogy nem vág bele.
Azt is megértem, hogy neki ez úgy jön le, hogy már nem szereted. Nem kívánod, nem jó a tàrsaságában lenni. Ez nem arra utal, hogy annyira szereted.
Az se jó, ha te kényszerből szexelsz, az se, ha ő szexmentes életre kényszerül. Nincs semmilyen megoldás. Nem illetek össze. Később csak egyre több lesz a konfliktus. Vàljatok el bèkében.
Ha a férfi kevesebb szexet akar, mint a nő, az a férfi hibája, mert köcsög puhafütyi, nem is férfi...
Ha a férfi több szexet akar, mint a nő, a férfi hibája, mert egy szexmániás állat, nem is számít neki semmi más...
Ohh ti szegény nők. :D
Mikor az elején voltatok is kompromisszumot kötöttél ezek szerint? Amúgy meg ne forgasd ki, ez nem tartós betegség, amitől akadályozva vagy, míg az fennáll.
Tiszta sor, hogy most nem kívánod a szexet, hiszen elmozdultak a hormonjaid egy irányba. Mivel az élővilágban a kibillent egyensúly nem normális, ezért az élőlény igyekszik egyensúlyba kerülni újra. Pl egy kutyáról, miután kifejlődött, ezért csak a foga alapján mondod meg, hogy ez most 3 vagy 12 éves. Ami a nem normális, hogy az adott élőlény nem törekszik erre, amennyiben adottak a körülmények.
A gyógyszert még értem egyébként, de egészségesen táplálkozni fel nem fogom, hogy miért nem akarsz/miért a férjed kizárólagos érdekeként fogod fel. Persze, ha akarsz, alkotmányos jogod leépülni.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!