Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha függővé váltam egy sráctól?
Figyelt kérdés
De tényleg. Ha felhív, az egész világ gyönyörű és fantasztikus, ha nem, akkor depresszióba zuhanok. Ha találkozunk, egy napig készülődök, ha nem, csag döglök otthon és azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne találkozni. A gond az, hogy csak játszik velem. Kedvel a maga módján, talán szeret is, rndizgat velem ha van éppen kedve, de semmi komolyat nem akar. Próbáltam már megszakítani vele a kapcsolatot, de nem ment... Az alatt az időszak alatt a puszta létezéshez sem volt kedvem... Mit tegyek?2008. nov. 13. 15:23
1/3 anonim válasza:
Ha te is tudod hogy csak játszik veled akkor próbálj rászokni másra.Valószínű ha nem kellesz neki akkor csak élvezi hogy csorgatod érte a nyálad.Bocs de ne légy hülye , és ne hagyd ezt.Kezdetnek Néha mondhatnál neki nemet. Nehogy azt higgye hogy bármelyik szavára ugrasz.
2/3 anonim válasza:
Jaj Te lány! mintha magamat látnám...
Otthon ültem msn előtt h mikor tudnám elkapni pár szóra, hetente 1szer, vagy kéthetente "randiztunk", elmentünk haverokkal bulizni stb. Sokat hanyagolt, nem tudtam, hogy járunk-e vagy sem.
Aztán rákérdeztem h mit akar, miért ilyen, és hát vége lett, mert neki nincs ideje egy nőre..
a köv két hónap borzasztó volt, még fájdította a szívem, hogy születésnapomra üzeneteket írt, meg irogatott msnen.
Aztán töröltem iwiwről, msnen tiltottam töröltem, megszakítottam minden kapcsolatot. Nagyon nehéz volt.
Nem mondom, hogy tegyél így, de szerintem kérdezz rá, hogy ő mit szeretne, mert Te komolyabb lány vagy annál, hogy csak szórakozzanak veled.
3/3 anonim válasza:
Ja és pont ezzel éri el, hogy halálosan szerelmes legyél bele, mert nem kaphatod meg. Nőkben is van vadászösztön, és ez egy játszmának fogja fel mindkét fél, ezesetben a pasi az aki nem hagyja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!