Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az rendben van ha egy ideig a nő "tartja el" a férfit és nem kér vissza semennyi pénzt?
Párom még tanul, én már dolgozok. Még nem élünk együtt, de mindig kér tőlem kölcsön, vagy veszek neki ruhát, kaját, meg amit kér (ezeknek az árát nem kérem vissza). Azt mondta az anyja hogy szerinte nem illene tőle visszakérnem a tartozásait se (ami jelenleg 80.000 ft) mondván hogy majd ha ő is dolgozik jövőre akkor majd ő is vesz nekem dolgokat meg ő is úgyis segít nekem. Szerintetek ez így rendben van és csak én túlzom el?
Rengeteg vita van a tartozásaiból mert ugye csak én vagyok a keresőképes.
Semmi baj azzal, ha nem tud dolgozni. Családit kap még rá az anyja? Nekem még kicsik a gyerekeim, így csak gondolom, amíg a gyerek nappalin tanul, kb 26 éves korig (ebben nem vagyok biztos), addig kapja az anyja. Tehát nem a te kötelességed eltartani.
Fizess olyan dolgokért, amikre szeretnél, de ne adj neki kölcsön egyéb dolgokra. Nem a te dolgod!
Ő 18, én lassan 19.
Az ő utolsó busza 8-kor megy, és a legközelebbi meki is tőle 110 km-re van. Az ország alján él pár km-re a határtól. Felénk ilyen munkák nincsenek, csak a városomban volt a tesco de ott a "bejárok csak hétvégén" édeskevés a főnöknek. Más ilyen nagyobb város mind messze van.
Azt hallottad már, hogy a jó barátság alapja a pontos elszámolás? Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatra is, méghozzá fokozottan.
A 30ezres koncetrjegy mellett meg nem tudok elmenni szó nélkül. Oké, hogy hisztiztél, hogy nem mentek sehová, de miért pont egy ilyen drága program kellett?
Én egyetemre jártam, amikor a párom dolgozott (ő a lány). Néha kértem tőle kölcsön, de nem cigire és telefonra, hanem pl. kajára, mert vizsgaidőszakban tanultam és nem dolgoztam. Természetesen vissza adtam neki a pénzt részletekben, hiszen még együtt sem éltünk.
Az a baj nálatok, hogy a világ végén éltek, pedig ha ott nincs munka, akkor koleszba kellene mennie és dolgozni a suli mellett. Igen, akkor keveset látnátok egymást, azonban az élet sajnos ilyen és bármit mond, ha végzett, ő a városban marad majd, te meg hoppon, ha nem készülsz erre a helyzetre.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!