Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom nagyon feltekeny az exemre, mit tehetek?
Le vagyok döbbenve. Példaértékű kapcsolatotok van a volt pároddal és ezt is fikázzák.
A párodnak kellene felnőnie végre.
Jól értettem, hogy négykézláb menj ki és be a szobába, hogy ne durciskodjon a párod???? ...és ez eddig egy, téged fikázónak se tűnt fel??
Pont ez volt az első gondolatom hogy mi ez a négykézláb dolog??? Könyörgöm ne hagyd már magad megalázni. Akármilyen féltékeny is, miért kell megalázkodnod előtte? Arról meg nem írtál hogy te mit kapsz viszonzásként azért hogy kimutatod tevőlegesen a szereteted iránta. Ő is szokott simogatni, kedveskedni stb, vagy csak bedurcázik amikor rájön és belőled meg talpnyalót csinál?
Szerintem nem tudja elfogadni hogy mástól van gyereked és ezért folyamatosan büntet. Ez a féltékenység nem szeretetből hanem birtoklásból, sértettségből, önérzetből fakad.
Annyi önérzet benned is lehetne hogy nem alázkodsz meg, nem engedsz ennek a viselkedésnek. Gyakorlatilag pokrócnak néz, lábtörlőnek.
32/N
Gondolj már bele mit tanítasz a gyerekednek a viselkedéssel: a nőnek meg kell alázkodnia egy párkapcsolatban. Nagyon rossz példát mutatsz neki.
Kölcsönös tisztelet??? Méghogy négykézláb...pfffff
Ilyen jövőt képzelsz el a gyerekednek is? Ilyen kapcsolatot ahol megalázzák és uralkodnak fölötte?
Egy bántalmazó,nárcisztikus férfival vagy együtt, olvass utána ha érdekel hogy kik is az ilyenek.
Egy bántalmazó kapcsolatban a bántott félnek nagyon nehéz kitörnie, mert az önbizalmadat is a béka feneke alá nyomta.
Volt részem ilyen kapcsolatban! Soha többet!
Vannak olyan dolgai amiket nem tudok hova tenni.pl megbeszeljuk hogy atjon.en keszulok,kedveskedek,varom.felhiv a megbeszelt idopont elott 10perccel hogy o faradt,otthon alszik,majd mikor hallja h a sirast visszafolytva csuklik el a hangom akkor mondja hogy most indul..
Amugy kedves,figyelmes,mindig gondol ram.sokat hiv telefonon.meglep valami aprosaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!