Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim beleszólnak a magánéletembe és ők akarnak dönteni, hogy kivel legyek. Mit tegyek, hogy abbahagyják ezt?
Figyelt kérdés
A jelenlegi párommal már közel másfél éve vagyunk együtt, és az utóbbi pár hónapban a szüleim nem engedik, hogy nálunk jöjjön, és így titokban én megyek náluk. Azt mondták, hogy ne legyek vele, és hogy többet nem jöhet nálunk. És most azt hiszik, hogy nem vagyunk együtt.
Én 21 vagyok, ő 24. És komolyan tervez a párom velem annak ellenére, hogy anyám beszólt neki év elején. Mit tegyek? Kérlek segítsetek, teljesen el vagyok keseredve... :(
2010. júl. 9. 20:04
11/11 A kérdező kommentje:
15,34: igen, dolgozik. Csak hétvégén, amikor itt volt, vagy karácsonykor, akkor aludt addig.
15,35: Nagyon köszönöm! :) Aranyos vagy! :)
2010. júl. 11. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!