Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom fel van azon háborodva, hogy havonta a szüleim megkérnek, hogy vigyázzak a házra és nem vele vagyok. Szerintetek jogos?
Nem élünk együtt nem régóta vagyunk együtt. Hétközben későn tudunk találkozni, nem sok mindent tudunk csinálni. Most meg jön azzal, hogy a szüleim ugráltatnak, amikor hétvégente tudnánk találkozni, őt meg le....om. Pedig havonta ez csak egy hétvége.
Szerintetek igaza van?
Mit vigyázol a házra? Elszökik?
Hosszabb utazás előtt szokás áramtalanítani mindent, amit lehet (120 l mélyhűtőt nyilván nem.) Vizet és gazt elzárni.
Felnőtt embernek van biztosítása. Pont.
Mi történhet, amiért ott kell ülnöd? Ha megy egy 3 fős betörő banda, akkor puszta kézzel visszavered őket?
Ha a szüleid arra kérnének, hogy havonta egyszer látogasd meg őket, és a pároddal ketten legyetek náluk, egy napot, na az lenne a jogos. :)
Az, hogy te házőrzőt játszol minden egyes hónapban, az már sok. A párodnak igaza van.
Nőj fel.
Maximálisan igaza van. Egyrészt teljesen felesleges ott gubbasztani egész hétvégén a házban csak mert a szüleid nincsenek otthon. Dehogy kell vigyázni a házra, be kell zárni mindent és viszont látásra. Aki nagyon be akar menni az akkor is be fog ha te ott vagy.
Másrészt nem normális, hogy gondolkodás nélkül csicskázol a szüleidnek a saját kapcsolatod kárára. Abban is igaza van a párodnak, hogy ez nem fog változni.
Miért nem megy veled a párod is?
Jól sejtem, hogy állatok vannak, akiket el kell látni, vagy esetleg kert, amit öntözni kell és amiatt nem lehet csak úgy otthon hagyni üresen a házat?
Ha legközelebb megkérnek, vidd a párodat is és szervezz valami meglepi közös programot arra a hétvégére.
Szerintem igaza van.
Ha lenne háziállat, akkor még megérteném, hogy be kell nézned..de csak azért ott maradni, hogy a házra vigyázz...Ráadásul minden hónapban, az már kicsit nevetséges.
Ha ennyire féltik a tulajdonukat, akkor vegyenek rácsot az ablakokra. Vannak egész szépen elkészített kovácsoltvas rácsok.
Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!