Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon egy 27 éves férfi miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon egy 27 éves férfi miért játssza azt egy 10 hónapja tartó kapcsolatban azt, hogy 90%-ban a barátnőjének kell őt keresni?

Figyelt kérdés
Már szakítottunk kétszer, de mindig hiányoztam neki, újrakezdést akart. Ez valami becsípődés nála, ha hiányzom is, azt várja hogy én keressem. Aki megkérdezi hány éves vagyok azt lelövöm.
2019. jún. 29. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jó, hát ha távkapcsolat, akkor le lehetne rögzíteni, hogy X helyen X módon találkoztok havonta 2x. Amit meg tudtok oldani mindketten, pl. egy kettőtök közötti városban egy 3-4 napos hosszú hétvége. És azon kívül hogy van a kapcsolattartás? Heti 3-4 hosszabb telefon? Napi e-mail?
2019. jún. 29. 18:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Írtam privit :)
2019. jún. 29. 18:55
 13/16 anonim ***** válasza:
És mért nem ide írod?
2019. jún. 29. 18:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Semmi èrtelme ezt erőltetni. Eleve távkapcsolat...ritkán működik, eleve időpazarlásnak tartom, hacsak nem valami rövidebb, előre behatárolt időszakról van szó.

Ennek a szakítokk újra kezdem ismètlődő periódusoknak meg pláne semmi èrtelme. Èn 3 hónap után már körberöhögtem volna, hogy mi a bánatot akár...

2019. jún. 29. 21:07
 15/16 anonim ***** válasza:
a szerelmi kapcsolat nincs meg testiség nélkűl!!! ha szeretne keresne!!!
2019. jún. 30. 12:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy rokon pasi ilyen, kb. így viselkedett a barátnőjével is, tuti nárcisztikus a pasi (meg a tied is).
2019. jún. 30. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!