Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt valasszam aki engem szeret vagy akit en szeretek?
Megírták helyesen.. egyiket sem.
Aki téged szeret az bármit megtenne érted de egy idő után a kedvességét, törődését nyomulásként fogod érezni,idegesítő és elviselhetetlen lesz, hacsak nem ad egy olyan mértékű "szabadságot" neked, hogy az már szinte nem is kapcsolat lenne. Akit pedig te szeretsz de ő nem viszonozza az így fogja megélni a te törődésedet,kedvességedet vagyis egy idő után te leszel neki a nyűg, hacsak nem adsz neki egy akkora mértékű "szabadságot", hogy az viszont neked fog fájni.
Összejönni csak olyannal szabad akivel egymást kölcsönösen szeretjük.
Nem muszáj kapcsolatban lenni.
Ha nem sikerült kölcsönös viszonyt kialakítani, akkor inkább senki se válasszon senkit.
A kérdésed másképp fogalmazva: ki csapjon be kit, én a páromat vagy a párom engem?
Esetleg tedd rendbe az életed. Ha nem sikerül normális, kölcsönös szereteten és tiszteleten alapuló kapcsolatot kialakítanod sosem, akkor valami bibi lehet veled már boccs..
Gondolkodtál azon pl. hogy a te szíved választottja miért nem szeret téged viszont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!