Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szakítsak, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak, és másikkal legyek, vagy várjak még?

Figyelt kérdés
szóval,van egy barátom akivel 2ésfél éve vagyok együtt...1éve költöztem hozzá,de már nem olyan jó vele mint az elején...sok mindent tilt,féltékenykedik,elolvassa az smseim..nem rég megütött nagyon csúnyán összevesztünk,és akkor majdnem ott hagytam,de vhogy nem megy...sok mindent közösen vettünk a lakásba...de viszont van egy munkatársam aki iránt többet érzek mint barátság,sőt csók is volt,aranyos meg minden...mindenki azt tanácsolja h haggyam ott a jelenlegi barátom de vhogy nem tudom megtenni...
2010. júl. 9. 15:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...várok még 1dbig,és ha nem változik meg akkor a másik srácot választom...:S
2010. júl. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!