Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két téma! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Észrevettem,hogyha nincsen kapcsolatom akkor sokkal kiegyensúlyozottabb, aktívabb vagyok. Sokkal többet jövök megyek, nagyobb kedvem van mindenhez.

Voltatok így? Ez mitől lehet?

A másik: egyszerűen képtelen vagyok szerelmes lenni. Egyszer fordult elő velem eddigi életem során (27vagyok). Ment már rá erre kapcsolatom, mert érezte, hogy nem vagyok úgy oda érte.

Most ilyenkor mit lehet tenni? belemenni egy kapcsolatba , akkor is,ha "csak" szeretem, de nem szerelemmel, vagy várni arra, ami kitudja elfog-e jönni?

2019. jún. 27. 10:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 30 vagyok és férfi, de amióta egyedül élek (1,5 éve) sokkal teljesebb az életem. Igaz hogy semmire nincs időm, víz gázszerelő munkát végzek és van hogy este 9-re érek haza, de akkor már csak arra van erőm hogy lefürödjek. Amikor volt barátnőm pluszban figyelni kellett az ő dolgaira, kedvében járni, még akkor is ha nagyon nem volt erőm. És most hogy nem tartozom senkinek beszámolóval, úgy érzem kiteljesedtem. Jó lenne valaki, néha csak úgy odabújni hozzá, de pillanatnyilag ez van és ezt kell szeretnem. Ja és én szerelmes típus vagyok, a kapcsolataimban szerelmes voltam mindig, de amikor elmúlt sose sajnáltam, nem bánkódtam, mert minden okkal történik.
2019. jún. 27. 12:03
 12/13 anonim ***** válasza:
kiteljesedett az életed... na lássunk csak reggeltől estig dolgozol és egyedül élsz... nagyon teljes élet...
2019. jún. 27. 15:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, pillanatnyilag az jelenti nekem a teljességet, hogy teszem a dolgom és minden nap fáradtan megyek haza. Sokszor enni sincs időm, mert egyik helyről megyek a másikra, ami kimerítő, de megvan a haszna.
2019. jún. 27. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!