Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 évesen új életet kezdeni egy házasság után?
Sziasztok!
Idén leszek 33 éves és sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a válás szélén táncolunk a férjemmel (6,5 éve vagyunk együtt). A problémákat nem részletezném, mert nagyon sokrétűek….de volt sok hazugság, megcsalás (másik nővel csók), nem beszélt nekem az érzéseiről, problémáiról amik 2-3 éve (!) nyomasztották már; gyereket akart tőlem abban az időszakban is, amikor a másik nő a képben volt; terhes is lettem, csak elvetéltem.
Lassan én is kezdem belátni, hogy ennek így nem biztos, hogy sok értelme van.
Az elmúlt fél év a küzdésről szólt, de mostanra eljutottam odáig, hogy igazából magamra haragszom és magamat sajnálom amiért nem vettem észre és nem értelmeztem jól a jeleket és tudjátok úgy érzem, hogy elrontottam az egész életemet, évek mentek a levesbe, stb.
Van esélyem még normális, korban hozzám illő gyerektelen férfit találni?
Nagyon el vagyok keseredve.
Nagyon köszönöm a biztató szavakat!
Valaki kérdezte, hogy miért kritérium, hogy gyerektelen legyen. Számomra azért fontos ez, mert mozaik-családban nőttem fel és ha lehet, akkor szeretném ezt elkerülni.
Kedves 14-es!
Elváltam, elköltöztem másik városba, ez még mind 2019-ben volt.
Azóta sikerült újra társra találnom, tavaly házasodtunk össze, kisbabát tervezünk, úgyhogy minden jól alakult...csak közben nagyon eltelt az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!