Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy sok a szeretet és a ragaszkodás?
A barátom tegnap közölte, hogy sok neki az, ahogy ragaszkodom hozzá. Szerinte sokkal több időt szeretnék vele lenni mint ő velem, és szerinte jobban szeretem mint ő engem. Ezzel teljesen összetört. Azért is, mert egy hete érzem, hogy valami van, de azzal jött, hogy neki a munkája sok, meg semmire sincs ideje. Direkt kérdeztem, hogy velünk kapcsolatos-e, de azt mondta nem. Erre most ezekkel jön. Azt mondta tényleg sok a munkája, és több idő kellene neki mindenre, de azt is érzi, hogy én jobban ragaszkodom hozzá mint ő hozzám. Szerinte ez azért van, mert ő az első komolyabb kapcsolatom, és folyamat félek, hogy vége lesz. Azt is mondta, hogy szerinte nem találna még egy embert aki ennyit törődik vele mint én. Nem tudom mit gondoljak.
Komolyan elgondolkoztam, hogy tényleg sok az, hogy ennyire szeretem? Lehet, hogy találnék olyan embert, aki értékelni tudja a szeretetem? Vagy visszább kellene vennem?
Én 25N, ő 27F
Mennyi időt vagytok együtt, ehhez képest ő mennyit szeretne, te mennyit szeretnél?
32/f
Egyszer találkozunk hétköznap munka után, együtt is alszunk, majd utána az egész hétvégét együtt töltjük.
Egyszer azt mondja sok ez neki, máskor meg azt, hogy neki ez elég.
Nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, de azt hiszem, hogy egy normál kapcsolatban ideális esetben a felek inkább közelednek, mint távolodnak egymáshoz/tól.
Ha az elején vagytok még, akkor egész baráti ennyit együtt lenni, de hogy ennél kevesebbre van igény, az nekem sántít.
32/f
Nem tudom...két évvel a hátam mögött egy kapcsolatban én már együtt élnék, de ez én vagyok. :/ Próbáljátok megbeszélni, ha van rá lehetőség.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!