Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek okkal irigykedik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek okkal irigykedik, illetve okkal féltékeny a szégyenlős pasim?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs a kapcsolatunkban hálistennek, viszont az elmúlt időben azt vettem észre hogy nagyon szégyellős a pasim. Lankadtan alig meri elővenni előttem a péniszét, olyankor inkább azt mondja, nincs kedve sexelni. Szerintem pedig csak szégyelli. Valóban kicsi alapból, de nekem tökéletesen megfelel, amikor áll, ki tud elégíteni vele. Úgy érzem, nem túl magabiztos a méreteivel kapcsolatban, hiába nyugtatom, biztatom, erősítem öt lelkileg is.

Strandon voltunk a vele, az egyik barátnőmmel és az ő párjával. Neki láthatóan nagyobb a pénisze, és egy kicsit bevallom, meg is néztem úgy a fürdőruhán keresztül. Észrevette a pasim, és bár ott még nem szólt, otthon leordította a fejemet hogy mit képzelek, menjek vele félre...rni ha ekkora kis r....anc vagyok, hogy más férfiakat nézegetek... a veszekedés addig fajult hogy megütött, de nem nagyon, ez most nem fájt különösebben, csak olyan jelző céllal adta, és én ezt el is fogadom.

Mit gondoltok erről? Nagyon szeretem őt és eszem ágában sincs hütlennek lenni, félek is tőle, hogy elvesztem. Lehetne éppen nagyobb de nekem pont jó, ő nekem az első és nagyon szeretem, és ő is engem, leszámítva 1-2 húzását, amikor elveszti a fejét.

18 éves vagyok, a barátom 22.

2019. jún. 22. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
És akkor nem a fax méret számít. 😄😄😄 Ráadásul úgy írja a kiscsaj, hogy az első bikája a srác. Tuti félre fogsz baxni egy 19 centis farkú h. ülyegyerekkel.
2019. jún. 22. 15:05
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
11-es, ha összejössz egy nővel, akinek kicsike a melle, majd a strandon megnézed a nagymellű nőt, akkor az azt jelenti, hogy meg fogod csalni a nődet?
2019. jún. 22. 15:48
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Na ha farka nincs is de legalább ütni tud.
2019. jún. 22. 17:29
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Nekem sincsen nagy péniszem. Én is ugyan úgy gátlásos vagyok miatta, igaz nekem nincsen barátnőm és szerintem nem is lesz több dolog miatt. De egy nőt semmilyen körülmények között sem ütnék meg. Egy rossz szavam sem szokott lenni senki felé sem, megütni pedig végképp nem szoktam senkit sem. Ha megütnék egy nőt a szégyentől elsüllyednék.
2019. jún. 22. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A pasid és kisfarkú agyatlan vadállat..ő biztos soha nem néz meg más lányokat gondolom, akkor sem ha nem vagy ott vele.. Azzal akarja kompenzálni a kis farkát és az kis önbizalmát hogy téged fizikálisan bántalmaz.. De ha te ennyire hülye vagy hogy ezt nem veszed észre, akkor ne lepődj meg ha egyszer olyat oda vág, hogy a fogad is kiesik.. Az ilyen mindig így kezdődik..
2019. jún. 23. 23:32
 16/16 Reddit2021 ***** válasza:
Kispöcsű agressziv kerti törpét dobd ki a francba mert mi lessz később ha most ezt csinálja.
2021. nov. 4. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!