Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vetélés után elhidegülés?
29 voltam, amikor megismerkedtem egy 41 éves, vezető beosztású férfivel. Ő volt már nős, és volt egy 4 éves kislánya.
Sokáig felhőtlen volt a kapcsolatunk, mindketten jól kerestünk (én egy gimiben vagyok nyelvtanár, és egy nyelviskolában is tanítok, ő egy városi cég vezetője), szép autóink, jó lakásunk, sok közös programunk volt. Tényleg élmény volt minden perc együtt. Intelligens volt, humoros, férfias, elkényeztettük egymást, amivel csak tudtuk.
Aztán egyik hónapban nem jött meg. Egy darabig nem szóltam neki, csak akkor, amikor már ott tartottam, hogy elmegyek tesztet venni.
Döbbenetes volt a reakciója.
Kijelentette, hogy nem tartjuk meg a gyereket, mert neki egy nőre van szüksége, nem pedig egy anyára, szülés után pedig amúgy is olyan a nők vaginája, mint egy szétdurrant kályhacső, amiből ő nem kér. Mondta ezt ugyanaz az intelligens(nek hitt) férfi, akiről ezt addig nem is feltételeztem.
Nem vitáztam, csak csendben megvettem a tesztet, és hatalmas kő eaett le a szívemről, amikor negatív lett.
Egy darabig még együtt voltunk, és egy banális dolog miatt szakítottunk.
Ezt csak azért írtam le, mert a gyerekvállalás az én tapasztalatom szerint a legjobbnak hitt kapcsolatokat is próbára teszi.
Figyelj az intő jelekre, hs nem akarsz egyedülálló anyuka lenni!
11
Neki az ilyen férfiakról az a véleménye,hogy idióták. És nagyon várja/várta a babát. Nem gondolnám,hogy ő ilyet mondana..de egyre inkább elbizonytalanodom. :(
Szerintem sokkolodott. Nem biztos, hogy hulyeseg lenne szakemberhez vinni magatokat. Lathatoan nincs akivel ki tudna beszelni a temat, egyedul meg nem tud tul lenni rajta, legalabbis boven tobb ido kell neki hozza.
Szerintem ne kockaztass, keressetek szakembert, es o majd felmeri, hogy mekkora a baj, es mit kene csinalni.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!