Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom időt kért de azóta újra keresett?
A barátom pár napja időt kért, hogy gondolkoznia kell. Kiakadtam és sírtam neki, mert nem értettem mi ez. Másnap este hívott telefonon de nem vettem fel neki, annyira megharagudtam rá. Már a második ilyen alkalom volt tőle, hogy csak úgy időt kért, kb pont egy éve volt egy hasonló.
Akkor felvettem a telefont, de mostmár nem akartam. Viszont már több nap eltelt, és nem keresett.
Mit tegyek?
"időt kért"
Mi ez, focimeccs?
Amúgy nem vagytok valami érettek. Egyikőtök sem. Játszmáztok, trükköztök - miért jó ez nektek.
Időt kér = meg akar dugni mást büntetlenül
Ha majd kiderül azzal fog mentegetőzni, hogy akkor épp nem voltatok együtt.
Mind a ketten jatszmaztok. Ő valószínű másokkal akar ismerkedni bűntetlenül, aztán ha összejön dob, ha még nem jön össze, hív tèged.
Te is játszmázol, mert nem veszed fel neki a telefont, mert azt mondod ezt mègegyszer nem játszhatja el veled, de mègis várod, hogy hívjon, ès mostmár felvennèd neki. ...
Csak kèrdem minek? Mit akarsz egy olyan palitól, aki rendszeresen eljátsza ezt? Egyèrtelmű, hogy nem szeret, csak beèri veled. Ès mèg hülyènek is nèz. Ha szeretne, akkor nem szórakoznak, hanem megpróbálná tisztázni a dolgokat.
Lèpj tovább, őt meg hagyd menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!