Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezhetném vissza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném vissza? Várjak arra hogy ő keressen engem?

Figyelt kérdés
Hogyan szerezzem vissza azt a lányt akivel fél évig voltunk eggyütt , eleinte elég nagy szerelemben, mindig jol megértettük egymást, eléggé összeillettünk, csak végül a szerelem kihűlt részéről. Ennek az az oka hogy nagyon beleéli magát bizonyos dolgokba, és miután valami ne mjött össze nagyot csalódott. pl.: első probálkozások szex terén, a kellő időbe nem álltam készenlétbe,azt akartam hogy neki nagoyn jó legyen, rástresszeltem... egy dolog volt amiben hibáztam és emiatt nagyot csalodott, végülis ez vezette rá a szakitásra: leteszteltem a hűségét, és végül ezt elmondtam neki. De ez már csak feltette a pontot az i-re. Azóta találkoztunk ugy volt hogy ha a találkozás alkalmával megmozdul benne valami akkor ujbol kezdjükm, de nem változott semmise. Én az első vagyok neki, és nincs azota még senkije, én pedig nem tudom tul tenni magam rajta. Szerintem érdmes lenne ujbol megprobálni, felmelegiteni a szerelmet, mert nagyon jo volt eggyütt vele, őis boldog volt, énis. Kérlek adjatok tanácsokat, mit tegyek? Nagyon szeretem őt. /18éves srác/
2008. nov. 12. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerezd vissza
2008. nov. 12. 20:54
 2/3 Srapnel ***** válasza:

Szerintem hagyd a fenébe és keress mást. Megmondom, miért:

1. A szerelem kihűlt a részéről, te meg "visszaszerezni" akarod? Semmi értelme, kipróbáltátok, nem ment.

2. Trükközni sohasem szabad egy kapcsolatban, mert akkor oda az őszinteség, oda a bizalom és átfordul valami tikosszolgálati játszmába. Soha nem szabad ilyet csinálni, már ha számít a kapcsolat.

3. Egyébként sem valószínű, hogy veled marad, mert te voltál neki az első.

2008. nov. 13. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha kihűlt részéről a dolog te akár fejre is állhatsz akkor se fog hozzásd visszamenni.

Szerintem keress mást.

Viszont az előző válaszolóval nem értek egyet a 3. pontban. Attólhogy első vagy neki még veledmaradhat, csak sokat fogtok meccsezni, és el kell tűrnöd egy két bakiját, (mert kíváncsi lesz) amiért egész életében isteníteni fog.

Ha absz negatív a csaj akkor keress mást szerintem.

2008. nov. 13. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!