Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnál egy kapcsolatban ha nagyon sok lemondással járna?
Lemondással járna:
-egy faluban élnél ahol szinte semmi nincs míg korábban Győrben éltél
-el kellene fogadnod hogy soha nem lesz egy normális munkahelyed, mert erre nincs lehetőség helyben
-lemondani minden jellegű luxusról: mint a ruhák (plázamárkák), kozmetikumok, sminkek, cipők és táskák. Mivel a közös kaszából már nem jutna "felesleges" kiadásokra.
-spotról, hobbiról, utazásról, nyaralásról, élményekről, egy színházról, egy múzeumi látogatásról vagy egy barátnős éttermi vacsoráról
-autónak kapnál valami használt külföldről behozott miniautót (smart, citroen c1) amivel éppen csak az élelmiszerboltig tudnál menni. Hiszen ha van normális autód kimozdulhatsz, és ezek a kirándulások "veszélyesek" a kedves férjed szerint pl. megismerkedsz mással.
-a közös kasszát a férjed kezelné
-facebook, instagram és minden más oldal tiltott hiszen csak a rosszat gerjeszti
Az életed az otthon töltött percek és a mosás-főzés-takarítás jellemezné.
És megkapnád mindennap hogy másnak se tökéletes az élete, igy ne panaszkodj.
A plálzamárkákat, vagy hogy fogalmaztál, meg lehet rendelni netről is. A leírás elején azt gondoltam, csak hisztizel.
De mi az, hogy nem mozdulhatsz ki, nehogy megismerkedj valaki mással, korlátozza, hogy milyen oldalakat nézhetsz a neten, cserébe pénzed sincs és még a barátnőddel sem találkozhatsz, plusz ki kell szolgálnod őt? Ez nem kapcsolat, te rabszolga vagy. Ezek nem lemondások, hanem konkrétan megtiltja neked, hogy bármit csinálj.
Dehogy is, menekülnék, amerre csak tudnék!
Tessék elválni, van élet utána is, sőt! Neked csak akkor fog elkezdődni, ha elválsz!
30n
Ezeknek a "lemondásoknak" a 90%-át csak hisztinek meg lustaságnak gondolom...
Egyrészt ha csak a falu nem 100 km-re van mindentől akkor simán van olyan nagyobb város a közelben, ahol vannak normális munkák. Én is falun nőttem fel, be tudtam járni egyetemre, nagyobb cégeknek dolgoztam mindig, fél órát kellett utaznom csak.
Na már most ha valaki dolgozik akkor bele fognak férni a ruhák meg kozmetikumok, amiket egyébként bárhonnan be lehet szerezni, ha kicsit utánajár az ember akkor találhat baromi olcsó cuccokat is pl neten.
Egy Smart amúgy baromi drága autó ahhoz képest, hogy mit tud. De A-ból B-be simán elvisz, ez tényleg csak sima hiszti a részedről.
Viszont ilyen férjjel nyilván nem élnék együtt, hozzá se mennék ilyenhez. Igazából tényleg megvan mindened ami kell, de a férjed egy igazi nárcisztikus tapló. De szerintem mindig is ilyen volt, tehát csak magadat hibáztathatod.
Biztos h nem és gáz ha nem ő költözik oda inkább! Egy kapcsolatban együtt építeni kellene nem rombolni.. és én ezt úgy olvasom h ez eléggé lefelé süllyedne.. A másik ha meg csak otthon ülnél..elég unalmas lenne..
És azért mondjuk ha gyerekvállalás is témába kerülne..csak jobb lenne ha helybe lenne óvoda,iskola stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!