Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne elérni a nejemnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne elérni a nejemnél, hogy ne erőtesse a gyereket?

Figyelt kérdés

Ő akar, én nem.

Ez le volt tisztázva részemről kezdetektől fogva.

Először úgy tűnt felfogja és nem szívózik ezzel, de aztán most újra kezdte.

Nem és nem akarok.

De soha nem láncoltam magamhoz, a lehetősége meglett volna, hogy elhagyjon.

Mivel állítja, hogy velem akarja leélni az életét, így qurvára nem értem, miért megint azt kell hallanom otthon, hogy legyen már gyerekünk.

2019. jún. 17. 14:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem felejtette el, csak nem mondta neked. Mint látod, ez újra és újra előjön majd. Hány évesek vagytok?
2019. jún. 17. 15:17
 12/38 A kérdező kommentje:
20-as évei végefelé jár ő, én már 30 múltam.
2019. jún. 17. 15:20
 13/38 anonim ***** válasza:
58%
Amit nem értek, hogy miért rá helyezed a felelősséget. Te miért nem hagyod őt el? Inkább nem szexelsz soha többé és élsz mellette egy szex mentes házasságban, minthogy férfi légy és te magad tedd meg a szükséges lépéseket? Ennyire fontos, hogy ne te legyél a rossz fiú aki elhagyja? Nyilván szeret téged és veled akar lenni, de az anyai ösztönöknek nehéz parancsolni. Hiába fogadta el logikusan, hogy ha veled akar lenni, le kell mondania az anyaságról, azt hitte, könnyű lesz, de nem az. Őt is meg lehet érteni és téged is. Ebben nincs kompromisszum. Amit nem értek, hogy miért nem vagy tökös gyerek és hagyod el te. Ja, megvan, az ingyen punci azért jól jön, igaz? Ő meg szenvedjen nyugodtan, mert téged is szeret és gyereket is akarna.
2019. jún. 17. 15:27
 14/38 anonim ***** válasza:
33%

#13, nincs igazad!

Nyilván szeretem, és nem egy darab pinát látok benne, ez a felvetés inkább téged minősít.

Tisztességes voltam, sosem szédítettem, hogy én majd gyereket vállalok vele.

Az is fel vot ajánlva neki, hogy elengedem, ha ő mindenképp gyereket akar. Nem, ő hozzámjön, engem akar, ketten boldogok leszünk, mondta.

Most hátbatámadásnak érzem, hogy mindezek ellenére erőlteti.

2019. jún. 17. 15:30
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne húzzátok egymás idejét, ő szeretne gyereket, és még abban a korban van, amikor találhat olyan társat, akivel lehet gyereke, még, de ha sokáig húzzátok, kifut az időből, ha te nem akarsz gyereket, de ő igen, add meg neki a lehetőséget, hogy addig lehessen neki, amíg biológiailag képes rá. Egy kapcsolatot felépíteni, úgy, hogy jöhessen is egy gyerek, nulláról, az néhány év így is.

Mindketten hibáztatok, amikor egy ilyen feloldhatatlan ellentét mellett mégis belevágtatok a házasságba. Most legyetek elég felnőttek ahhoz is, hogy ezt belássátok, és elengedjétek egymást. Ha ő nem szívesen hozza meg ezt a döntést, akkor hozd meg te, az ő érdekében.

2019. jún. 17. 15:30
 16/38 anonim ***** válasza:
88%
Látom, a kérdező két felhasználóval nyomul. Nem szabályellenes ez véletlenül? :-D
2019. jún. 17. 15:31
 17/38 A kérdező kommentje:
A nejem fiókjából küldtem el azt a választ, és ott is hagyom, szeretném, ha olvasná.
2019. jún. 17. 15:42
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Miért játszmázol ahelyett, hogy egyenes gerinccel beadnád a válást?
2019. jún. 17. 15:44
 19/38 A kérdező kommentje:

Nem játszámás, szerintem éppen én nem játszmázom.

Akkor játszmáznék, ha szédítettem volna, hogy majd anyát csinálok belőle.

Nyílt voltam, őszinte, már a legelőső randin megmondtam, hogy nem kell kölyök.

2019. jún. 17. 15:47
 20/38 anonim ***** válasza:
76%
Ez játszmázás, hogy trükközöl a felhasználói fiókokkal. Add be a válást, az a legegyenesebb út, de ahhoz már úgy látom, gyáva féreg vagy.
2019. jún. 17. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!