Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sérteget állandóan a párom?
Van egy sok éve tartó kapcsolatom,nagy korkülömbséggel.
Ő idősebb tőlem több mint 20 évvel.
Teljesen kezdek kiábrándulni belöle,a folyamatos sértegetések miatt,mint pl miért ilyen kicsik a melleim,van egy kis narancsbőröm,vékony vagyok igyekszem eltüntetni de nem olyan könnyü.. És még hasonló dolgokkal sért engem meg,már lassan szégyellek levetkőzni előtte.
Ő 50 éves elmúlt,ö sem lett jobb képü az évek alatt,megpocakosodott de sose tettem ezeket szóvá.
Miért nem értékeli inkább,hogy van egy fiatal barátnöje,ahelyett hogy "apróságokba" köt bele??
Ahogy a #2-es válaszoló mondja. Szépen leépíti az önbizalmadat, mert fél, hogy találsz nála jobbat. Minél kevesebb önbizalmad van, annál kisebb a valószínűsége, hogy más pasit találsz. Azt akarja, hogy örülj, hogy egyáltalán van ember, aki szóbaáll veled és légy hálás, hogy kis mellekkel, vékonyan, narancsbőrrel elvisel téged.
Ez szóbeli bántalmazás. Ideje, hogy egyedül maradjon és keressen magának valami feszes bőrű, nagymellű, tökéletes nőt, aki bálványozza a dagadt "vénembert".
Elég sok ilyen önbizalom leépitő bunkó fiatal is, öreg is.
Én is éltem ilyen korkülönbség fel, nem abból volt a baj.
Nagyon valószínű az amit a 2-es ír, vagy a másim példa,hogy megcsal téged.
Egyébként nem értem miért kell a másik önbizalmát lerombolni azért, hogy ne merjen másokkal ismerkedni?
Sok esetben ez pont fordítva sül el.
Oké, hogy a nő nem mer ismerkedni, de ha esetleg majd 1-2 pasi flörtölni kezd vele, majd azt fogja gondolni, na a férjemnek nem tetszem, mindig szekáll, csúnyának lát, csak azért is megmutatom hogy akad nekem más is aki szépnek tart.
Ez a bantalmazas eldo lepcsofoka. Most szabadulj meg tole.
N/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!