Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ötlet?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal még pár hónapja, egy évfolyamtársam és az iskolában csak köszöntünk egymásnak de semmi több és msn en is beszéltünk de nagyon keveset. Akkor még nem tartottam fontosnak de most egyre többet gondolok rá. Kétszer is már elhívtam randira de ő mind a kétszer eléggé nem konkrét választ adott. Még megvan msn en de én inkább írnék neki myvippen. Szerintetek ez jó ötlet? Ha nem akkor mi igen?
2010. júl. 8. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet :)

17/L

2010. júl. 8. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:
áá klasz ezt a választ vártam de azt ki hagytam h az a pár hónap az úgy telt el hogy max négyszer beszéltünk. Így is az?:)
2010. júl. 8. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj neki.
2010. júl. 8. 18:07
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Nem veszíthetsz semmit!! :)

Mindent bele, és sok sikert!

De én inkább a helyedben msnen beszélgetnék vele, ott mégis jobb, hogy azonnal választ kapsz 1 kérdésre, mint várni akár napokig, hogy válaszoljon myvipen ..:)

20/L

2010. júl. 9. 09:46
 5/5 A kérdező kommentje:
igen igen csak amikor beszélünk kb 5 percentként ír vissza és hát így elég nehéz csevegni. így inkáb kértem egy időpontot.:)még nem jött válasz:(
2010. júl. 9. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!