Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvetessem a barátnőmmel azt a drága farmernadrágot, vagy sem?
"Annyira hányinger ez a kettős mérce."
Ha a csaj 40-es nő a kérdező pedig 20 éves alsógatya modell, akkor térjünk erre vissza.
"Elég pitiáner dolog lenne "megvetetni".Egy férfi tudja intézni a saját dolgait, ettől lesz méltósága."
Akkor egy nőnek nincs méltósága?
#8 as milyen kettős mércéről beszélsz? Azért mert néhány idióta beírogat attól még nem mindenkinek ugyanaz a véleménye.
És igen, aki szeret költhet a másikra. De itt nem az volt a kérdés hanem az, hogy konkrétan a srác megvetesse e a barátnőjével. Egy dolog ha valaki szeret ezért örömet akar szerezni és vesz neked önszántából ezt azt és más dolog ha én szólok, hogy vegyen nekem ezt azt, holott már csomó dolgot vett és még pénzem is lenne arra amit akarok. Ezt hívják kihasználásnak. Gondolom nem érted a különbséget ...ja, na meg a kettős mérce... :)))
Kérdező Te pedig egy idióta vagy. Te csak azért írtad ki a kérdést mert azt vártad, hogy majd igazolnak, hogy persze, használd csak ki a spinét, ők is ezt teszik a pasikkal. Csak hát ez általánosítás, a legtöbb nő nem gerinctelen attól, hogy vannak ilyenek is. Sőt, ez a nő szeret Téged Te pedig már azt igazolnád, hogy helyes őt kihasználni. Gratula akkor.
Máskor esetleg kérj csak olyan válaszokat amelyek igazolják az aljasságodat, úgy majd könnyebb lesz elfogadni.
Összejöhetnél a 8assal, jó lenne nektek. Két beteg aki nem bírja elviselni mások véleményét és jó dolognak tartja kihasználni azt akit állítólag szeret.
#8as milyen kettős mércéről beszélsz? Azért mert néhány idióta beír valamit attól nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz a véleménye a kihasználásról. És nem is biztos, hogy aki hajlandó 200 ezret költeni az ki van használva. Igen vehet neked bárki bármit ha szeret. De más amikor önszántából teszi, hogy örömet okozzon és más ha Te kéred tőle olyankor, amikor már úgy is csomó mindent vett neked és ráadásul pénzed is van arra ami kellene de inkább megveteted. Ez a kihasználás. Gondolom nem érted a különbséget. Nem baj.
Kérdező Te meg szánalmas idióta vagy. Csak azért irtad ki a kérdést, hogy igazolják a válaszok a szemétségedet... hogy persze apa, használd ki a spinét, hisz ők is ezt teszik a pasikkal. .. na most nem ez lett, úgy, hogy nem is jók a válaszok.
Mert nem minden nő olyan, hiába általánosítasz. Normális emberek közt tudod akit szeretünk nem használjuk ki. Ez a nő ráadásul biztos nem olyan hisz nem akar kihasználni, sőt. De Te már ki akarod. Tudom rohadtak vagyunk mert neked tetsző választ adtunk.
Szerintem jöjj össze a 8assal, jók lennétek együtt. Két beteg aki nem képes különbséget tenni jó és rossz között, inkább igazoltatja saját buta nézetét és lehordja aki mást mond.
Ha nem csinálsz belőle rendzsert, szerintem nem gond. De azért ne várd el, hogy mindent ő fizessen ezentúl.
22/L
Úgy vélem, ez egy troll kérdés, és feszültségkeltés volt a célja. Tegnap is volt egy hasonlóan feszültségkeltő kérdés, talán a szerző is ugyanaz.
Konkrétan a #8-assal értek egyet minden tekintetben, viszont két dolgot tudni kell. Az egyik, hogy ez a topic a "lúzer pasik" és a "vérfeministák" találkozási pontja, vagy ha úgy tetszik, gladiátor-arénája. A másik, hogy minden "lúzer pasira" jut 15 "vérfeminista", ergo túlerőben vannak. Sok emberke itt a "Hasznos volt számodra a válasz?" gombjait amúgy is lájknak és diszlájknak értelmezik, a kis kéket meg valószínű annak, hogy lapoznak egyet, esetleg "menj balra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!