Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvetessem a barátnőmmel azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvetessem a barátnőmmel azt a drága farmernadrágot, vagy sem?

Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem egy lánnyal, akinek a szülei elég jól állnak anyagilag. Lángol a szerelem, ezért egy rakás dolgot vett már nekem. Mondtam neki, hogy már nem kell, mert nem a pénzért vagyok vele, de a minap megláttam egy jó farmert, elég borsos áron. Műszaki cikkekre gyűjtök, így nem szívesen adnék ki érte pénzt. Megvetessem a barátnőmmel, vagy sem?
2019. jún. 12. 11:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

"Annyira hányinger ez a kettős mérce."

Ha a csaj 40-es nő a kérdező pedig 20 éves alsógatya modell, akkor térjünk erre vissza.

2019. jún. 12. 12:02
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Ez szerintem így nagyon gáz. Oké, hogy tehetősebb a családja, mint te vagy a tiéd, de ezzel nem kellene visszaélni. Az én szememben az rendben van, ha pl. ünnepekre drágább ajándékot vesz vagy időnként meglep valamivel, amiről tudja, hogy vágysz rá, de nem engedheted meg magadnak vagy sajnálnád rá a pénzt, sőt szerintem egy kapcsolatban anyagilag is lehet segíteni a másiknak, bármiben. Viszont ez, hogy megvetetnéd vele...szerintem túlzás. Most mégis miért várnád el, hogy a barátnőd (vagy a szülei) megteremtsék számodra az alapokat, mint pl. ruhák? Nem neki kell ellátnia téged vagy gondoskodnia rólad, ez a te vagy a szüleid feladata lenne. Gesztusként belefér, de ez szerintem nem az.
2019. jún. 12. 12:13
 13/20 anonim ***** válasza:
40%

"Elég pitiáner dolog lenne "megvetetni".Egy férfi tudja intézni a saját dolgait, ettől lesz méltósága."

Akkor egy nőnek nincs méltósága?

2019. jún. 12. 13:24
 14/20 anonim ***** válasza:

#8 as milyen kettős mércéről beszélsz? Azért mert néhány idióta beírogat attól még nem mindenkinek ugyanaz a véleménye.

És igen, aki szeret költhet a másikra. De itt nem az volt a kérdés hanem az, hogy konkrétan a srác megvetesse e a barátnőjével. Egy dolog ha valaki szeret ezért örömet akar szerezni és vesz neked önszántából ezt azt és más dolog ha én szólok, hogy vegyen nekem ezt azt, holott már csomó dolgot vett és még pénzem is lenne arra amit akarok. Ezt hívják kihasználásnak. Gondolom nem érted a különbséget ...ja, na meg a kettős mérce... :)))

Kérdező Te pedig egy idióta vagy. Te csak azért írtad ki a kérdést mert azt vártad, hogy majd igazolnak, hogy persze, használd csak ki a spinét, ők is ezt teszik a pasikkal. Csak hát ez általánosítás, a legtöbb nő nem gerinctelen attól, hogy vannak ilyenek is. Sőt, ez a nő szeret Téged Te pedig már azt igazolnád, hogy helyes őt kihasználni. Gratula akkor.

Máskor esetleg kérj csak olyan válaszokat amelyek igazolják az aljasságodat, úgy majd könnyebb lesz elfogadni.

Összejöhetnél a 8assal, jó lenne nektek. Két beteg aki nem bírja elviselni mások véleményét és jó dolognak tartja kihasználni azt akit állítólag szeret.

2019. jún. 12. 16:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#8as milyen kettős mércéről beszélsz? Azért mert néhány idióta beír valamit attól nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz a véleménye a kihasználásról. És nem is biztos, hogy aki hajlandó 200 ezret költeni az ki van használva. Igen vehet neked bárki bármit ha szeret. De más amikor önszántából teszi, hogy örömet okozzon és más ha Te kéred tőle olyankor, amikor már úgy is csomó mindent vett neked és ráadásul pénzed is van arra ami kellene de inkább megveteted. Ez a kihasználás. Gondolom nem érted a különbséget. Nem baj.

Kérdező Te meg szánalmas idióta vagy. Csak azért irtad ki a kérdést, hogy igazolják a válaszok a szemétségedet... hogy persze apa, használd ki a spinét, hisz ők is ezt teszik a pasikkal. .. na most nem ez lett, úgy, hogy nem is jók a válaszok.

Mert nem minden nő olyan, hiába általánosítasz. Normális emberek közt tudod akit szeretünk nem használjuk ki. Ez a nő ráadásul biztos nem olyan hisz nem akar kihasználni, sőt. De Te már ki akarod. Tudom rohadtak vagyunk mert neked tetsző választ adtunk.

Szerintem jöjj össze a 8assal, jók lennétek együtt. Két beteg aki nem képes különbséget tenni jó és rossz között, inkább igazoltatja saját buta nézetét és lehordja aki mást mond.

2019. jún. 12. 16:37
 16/20 anonim ***** válasza:
De véletlenül sem azért vagy vele együtt, mert jómódú a családja. Ezt hangsúlyozd is ki külön, abból már látszik, mekkora kamu.
2019. jún. 12. 18:51
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem csinálsz belőle rendzsert, szerintem nem gond. De azért ne várd el, hogy mindent ő fizessen ezentúl.

22/L

2019. jún. 12. 20:21
 18/20 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Sikerült eléggé félreérteni amit írtam. Nálam jobban senki nem ítéli el a másik pénzén való luxusozgatást. Pontosan ezért nem értem, hogy amikor kiírja valaki, hogy "megvennél a barátnődnek egy 200 ezres laptopot?" akkor mindenki egyből 0-ra pontozza azokat a válaszokat, amik kifejtik, hogy aki ilyen drága dolgot szeretne az ne a párját használja már ki. Rengeteg ilyen kérdés volt már kiírva, mindenhol egyöntetűen az volt a válasz, hogy persze, az nem férfi aki nem veszi meg ezeket a dolgokat a párjának és egyedül fog megdögleni. Mintha egy nő részéről nem lenne hatalmas pofátlanság, hogy a párjától kér lóvét azokra a dolgokra amiket nem engedhet meg magának. Vissza lehet keresgetni ezeket a kérdéseket, egy olyan válasz sincs felpontozva amiben az áll, hogy nem helyes a másikat kihasználni anyagiak terén.
2019. jún. 12. 20:57
 19/20 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

Úgy vélem, ez egy troll kérdés, és feszültségkeltés volt a célja. Tegnap is volt egy hasonlóan feszültségkeltő kérdés, talán a szerző is ugyanaz.

Konkrétan a #8-assal értek egyet minden tekintetben, viszont két dolgot tudni kell. Az egyik, hogy ez a topic a "lúzer pasik" és a "vérfeministák" találkozási pontja, vagy ha úgy tetszik, gladiátor-arénája. A másik, hogy minden "lúzer pasira" jut 15 "vérfeminista", ergo túlerőben vannak. Sok emberke itt a "Hasznos volt számodra a válasz?" gombjait amúgy is lájknak és diszlájknak értelmezik, a kis kéket meg valószínű annak, hogy lapoznak egyet, esetleg "menj balra".

2019. jún. 12. 21:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Más kérdés, hogy felajanlja, hogy megveszi neked, mert pl megemlitetted, hogy tetszik az adott darab és más kérdés, ha úgy manipulálod, hogy megvegye
2019. jún. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!