Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedül érzem magam pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül érzem magam pedig házas vagyok. Hová vezet ez?

Figyelt kérdés

Férjemmel szexuális jellegü problémáink voltak. Èn voltam az aki éveken (4-5) keresztül egyedül próbáltam megoldani,mert ö még csak beszélni sem volt hajlandó róla.

Annyi beszéd, annyi sírás... és eljutottam odáig,hogy már nem akarom. Nem is érdekel. Már kb. fél éve nem is voltunk eggyütt.Veszekedni is szoktunk.

Kívülröl mindenki azt hiszi,hogy minden rendben van.

Szakítani nem olyn könnyü mert van 2 gyermekünk és kölcsönünk is.

Hová vezet?

Van itt valaki aki hasonló helyzetben van vagy volt?

2008. nov. 12. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Hány évesek vagytok????És a gyerekek?Mennyi a kölcsön?
2008. nov. 12. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
nektek valo a nyitott házasság,ami azt jelenti hogy megcsalhatjátok egymást vagyis létesíthettek mással szexuális kapcsolatot,de senki sem csinélhatja otthon.igyy együtt laktoki,nincs válás,de megvan a szabad tér, az ujdonság és a aszabadság.hátha igy ti is megkívánjátok egymást
2008. nov. 12. 17:52
 3/9 A kérdező kommentje:

30 körül vagyunk gyerekek 6 alatt. A kölcsön nagy ellehetetlenítené az éltünket mindkettönknek.

Èn már mondatam neki,hogy mennyen akivel akar,de ö nem akarja.

2008. nov. 12. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mond meg neki hogy egy nagy szar így mert neked is vannak vágyaid amit ő nem tud kielégíteni.Durva de ez lesz a legjobb.Vagy keress egy pasit magadnak aki jó erre
2008. nov. 12. 18:00
 5/9 A kérdező kommentje:

már meg történt, de ö azt mondja majd jobb lesz.

Nekem nem csak a sex hiányzik. Szeretnék valakit aki szeret es ismer,Akire számíthatok, és öszinte.....

2008. nov. 12. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek.Nekem annyival volt jobb helyzetem hogy én elmondtam a férjemnek a bajom és elgondolkozott.Ja és nem hagytam 4-5 évig szarul menni a dolgokat. Én 29 voltam és elmondtam neki hogy túl fiatal vagyok hogy így éljem le a hátralévő életem.Nekünk is van egy 4 éves gyerekünk, és lakáshitelünk is.De mondtam neki hogy ez nem fog akadályozni. Ha újra is kell kezdenem az életem felépítését akkor is elválok ha ezen nem változtatunk.Bár nálunk a szex fordítva volt probléma.A viselkedése miatt már nem is kellett.De úgy éreztem senki se kéne többet.

Lehet még az elején kellett volna nem hagyni a dolgokat.Túl soknak tűnik az a 4-5 év.

Hidd el 2 gyerekes anyukák is kezdték újra az életüket.Persze nem buzdítalak válásra de ha semmi sem változik akkor ne akard már így leélni az életed, a fiatalságodat.Találhatsz még szerelmet és párt magadnak 2 gyerekkel is.

Mi lenne ha csak egyszerűen megkérdeznéd tőle, hogy miért nem akar téged?Mondja meg hogy tudj változtatni a dolgokon, mert ez így nem normális.Kérdezd meg mit vár az életétől? Így leélni az életét, vagy később majd kidob? Mond neki hogy inkább most döntse el mit akar, mert te is könnybben találsz 30évesen valakit, mint 40 évesen.És eleged is vana boldogtalanságból.

Ez már csak találgatás:

És egy egészséges férfinak sem normális hogy nem szexel. Nem szenved ettől?Nem lehet hogy problémája van csak nem meri elmondani? Megkérdezted tőle hogy van e valakije?

Biztos egy csomó hülyeséget is írtam, úgyhogy szeektálj.

De ami biztos, hogy amíg hagyod hogy ezt tegye veled addíg meg is teszi.És a gyerekeknek sem jó.Ők sem hülyék.

Sok szerencsét!!

2008. nov. 12. 18:22
 7/9 A kérdező kommentje:

Èn a 4-5 évet harcolva töltöttem el.

Ezeket a kérdéseket neki 100* tettem fel.

Nincs senkije, magával sexel.

Nem tudom mit csináljak. jó lenne egy társ (mindenben)

Hogy miért nem akart engem?

Magával jobban volt.

Már nem is érdekel.

Ezt is az én kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__97..

Az összes benned felmerülö kérdést feltettem neki évente 3*4*

Most azt mondja mióta már semmit nem mondokés csinálok, hogy majd most...

De már szarok rá.

Nem jó ez így.

2008. nov. 12. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát elolvastam az említett kérdésedet.Oda fogok válaszolni.Én tökre kivagyok rajta akadva.Én nem csodálom, hogy ki vagy bukva, de én menekülnék ....
2008. nov. 12. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Keress egy igazi társat magadnak, aztán dobd ki. B.. on egyedül. Úgyis megoldja magának.Ha neki így jó akkor nincs rád szüksége, csak annyira hogy mossál főzzél rá meg hasonlók.
2008. nov. 12. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!