Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztosan én vagyok a rossz?
A gyerekek fontosak, ez így van. De meg kell találni az egyensúlyt.
Eleve nincsen annál mérgezőbb és kártékonyabb a gyerekre nézve, mint ha mindig az van amit ő akar. Az ilyenekből lesznek a hisztis, semmirevaló emberek akik feladnak mindent amibe belekezdenek ha nem úgy van minden ahogy ők akarják. Ez nagyon nagyon rossz gyereknevelési módszer, és csak árt a gyerekeknek is.
Normális kapcsolata pedig soha nem lesz, ha nem tud néha nemet mondani a gyerekeknek és a párjának kedvezni egy kicsit. Így nem lehet párkapcsolatban élni. Fontosak a gyerekek persze és felelősséggel tartozik értük, de ha rád nem tud emellett időt szánni és kedvezni neked akkor ez soha nem fog működni.
Írtam valamit, de jó, hogy nem küldtem, mert nem aktuális. Ülj le beszélni vele, hogy a párkapcsolati munkában elmaradása van, amit mivel nem lehet kispórolni, komoly következményei lehetnek.
32/f
Nézzük más szemszögből. Tegyük fel neked lennének gyerekeid, és nem a párodtól. Tudod hogy mindent meg kell adnod a gyermekeidnek, hogy jó életük legyen. (Persze nem elkényesztetni) te előtérbe helyeznéd a párodat?
Nekem is a gyerekeim lennének a leg fontosabbak. Nem ellened szól ez, és nem azért mert őket jobban szereti. De ha esetleg elvált..és anyu apu között ingáznak a kicsik, az nagyon rosz helyzet. Persze hogy szeretné ha őt választanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!