Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerem elmúltával jön a szeretet. Kinek mikor kb. mennyi idő után volt ez? Maradhat egy kapcsoat ugyanolyan jó utána is? Mi a véleményetek?
Én mikor rájöttem, hogy már nem vagyok szerelmes a páromba, kicsit megijedtem. Addig ő volt nekem "a tökéletes pasi", utána pedig azt vettem észre, hogy mennyire jó ember, mennyi mindenben számíthatok rá, mennyire ragaszkodom hozzá, és hogy mennyire szeretem. Nagyon jó maradt a kapcsolatunk, annak ellenére is, hogy már nincs "lila köd", vagy rózsaszín, nem ez a lényeg. Szerintem sokkal jobban szeretem most, mint amikor "csak" szerelmes voltam belé. (Nem tudom, hogy ez így érthető-e..., vagy nagyon hülyén fogalmaztam. :) )
Nálunk ez kb. 3 év után volt.
Ősszel lesz egy éve, hogy együtt vagyunk. őrülten szeretem mint az elején, de emellett mostanában kezdem azt is érezni, hogy ő a legjobb barátom és bizalmasom is egyben és igazi partner és valami mély megnyugvás fog el ha vele vagyok és mindenben számíthatok rá. ha el is múlik a nagy szerelem, ezek az utóbbiak akkor is megmaradnak és úgy is csodálatos lesz a kapcsolatunk, úgyhogy nem félek a jövőtől.
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!