Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éve vagyunk együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve vagyunk együtt a párommal (én 20 éves lány ő 28eves fiú) nem akar szexelni már másik műszakban vagyunk és állandóan csak az edzés mit tegyek nincs velem megelegedve?

Figyelt kérdés
Csak hétvégente találkozunk mert ő atkerette magát másik műszakba és akkor is csak az edzés meg a dieta már a sírba rakott ezzel de nagyon szeretem nem értem mi a probléma sose akár szexelni és hétköznap is az a szabály akkor találkozunk ha nincs szex én meg tennék érte bármit ő szerintem nem nem nagyon mutatja ki a szeretetet tervezzük a külföldot valakitol kérhetek valami tanácsot

2019. jún. 6. 23:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

"hagyd ott" "hagyd el" "keress másik pasit" "szakíts" "ha velem lennél" "én a helyedben" "meleg"

Tipikus felszedős duma. Ők is ugyan azt akarják. Nem kell bedőlni a kanjaniknak.

Kérdező, azt javaslom beszélj vele, hogy mi a gond. Tedd félre azt hogy valamelyikőtök besértődik. Ez egy kapcsolat. Őszintének kell lennetek egymáshoz. Mondd el neki hogy szexhiányod van, nagy a libidód és igenis elégítsen ki mint egy férfi. Különben nem fogod annak tartani.

Vannak olyan helyzetek az életben amikor igenis ki kell mondani hogy b.meg gáz van. És ez is olyan.

2019. jún. 7. 09:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

-Vagy szed/szúr valami olyan cuccot az edzés miatt, aminek az a mellékhatása, hogy ilyen "gondjai vannak" és ezt szégyelli.

-Vagy van neki valaki más.

-Vagy meleg.

-Vagy ő is az a töketlen fajta, aki nem mer szakítani egy nővel, inkább bunkó, vagy szándékosan eltávolodik, hogy te szakíts, amikor már eleged van belőle.

Ő intézte úgy, hogy kevesebbet találkozzatok és az a szabály, hogy nincs szex? Ez teljesen ellent mond a józan észnek.

2019. jún. 7. 09:30
 13/17 anonim ***** válasza:
13%
Kíváncsi lennék akkor is ilyen válaszok érkeznének-e, ha fordított lenne az eset? Tehát ha a nő csinálna ilyesmit, akkor is ezeket írnátok, nem pedig azt, hogy nőnek joga van nemet mondani a szexre?
2019. jún. 7. 10:21
 14/17 anonim válasza:
100%
3-as vagyok. Pontosan ugyanezt mondanám. Én is a megbeszélés híve vagyok, de itt nincs miről beszélni. Meg lehet beszélni, ha az illető - férfi vagy nő - nemet mond, meg lehet beszélni, ha szégyellősködik, még azt is, hogy látványosan kerülni kezd. "hétköznap is az a szabály akkor találkozunk ha nincs szex", kombinálva azzal, hogy direkt elintézi, hogy minden módon kerülhesse a párját, mellette pedig még csak nem is teszi magát oda (szerintem nem nem nagyon mutatja ki a szeretetet), na itt már nincs mit megbeszélni. AMúgy is, kettőn áll a vásár, ő miért nem pakolja ki, hogy mi a gondja? Én személy szerint elve nem csípem, ha valaki játszmázik, titkolózik meg jeleket küldözget, lehet az férfi vagy nő akár. Ezért nincsenek barátnőim sem :)
2019. jún. 7. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:

"nem nagyon mutatja ki a szeretetét"

??????????

Miféle szeretetét?

2019. jún. 15. 16:29
 16/17 anonim ***** válasza:
ezzel a pasival ne tervezz inkább semmit.
2019. jún. 28. 00:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Teljesen át érzem a problemad. Én a pasimmal (vagy minek nevezzem) 1 éve vagyunk együtt es még nemvolt szex.Es alig talalkozunk is. Szerintem ez javulni változni nemfog az ilyent hagyni kell. En eddig vártam es tudtára is adtam hogy ez igy nemlesz jo.szoval enis hagyom az egeszet.Javaslom ugyanezt! Minden jot! 25 L
2019. júl. 13. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!