Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinàljak, ha nem szàmítha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak, ha nem szàmíthatok a pàromra ezen a téren?

Figyelt kérdés

A történet a következő:

Tervezünk összeköltözni fèlève, sőt eddig úgy is volt, hogy fèlrarakja idén màjusra a pénzt, volt is 60-70 ezer forintja fèlretève, de most június van és elverte mindet. Folyamatosan ígérgeti, hogy meglesz, meglesz, de nem tesz érte semmit. De én meg vigyek komplett szekrènysort, konyhaasztalt, konyhaszèkeket, mosogató illetve mosógèpet is, plusz rakjak én is félre pénzt. Nos, jelenleg úgy látom, hogy neki soha nem lesz félretett pénze, mert most is 100 ezerért tett eleget a hobbijànak és képes volt totàlisan lenullàzni magát úgy, hogy még az albèrletre szánt pénz is elúszott...

Emellett hozzàjön ehhez az, hogy ő "hàrmasban" akar élni(Én, ő és az anyja), de az anyjánàl se lenne olcsóbb semmivel, mint egy albèrletben, mert az anyja állandóan leràntja pènzzel.

Szóval úgy néz ki, hogy én fogom 100%-osan egyedül összerakni az indulópènzt+még alapvető cuccokat is én viszek, ő meg semmit nem csinál azon kívül, hogy leadja a félfizetèsèt az anyjànak.

Felhoztam neki, hogy nem akarok a pszichopata anyjàhoz költözni(Mert szerintem az, azzal is fenyegetőzött már, hogy ha ott hagyja a fia, akkor ő öngyilkos lesz), de ő mindig talál valamit. "Anyànàl olcsóbb" "Anya öngyilkos lesz, ha itt hagyom." "Én meg meg akarok tanulni itthon magamról gondoskodni".

És elegem van. Nem számíthatok rá ezen a téren. Többször összevesztünk ezen, de nem jutunk közös nevezőre. Szerintem költözni sem akar velem, mert neki tökéletes az élet az elmebeteg anyjàval, aki csak kihasznàlja.

Tanàcsokat várok, hogy Ti mit tettetek/tennètek?

19/L és 22/F

2019. jún. 4. 19:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsot vársz: már csak 1x bszélj vele az életben, amikor szakítasz vele. Nem jó ember. Fiatal vagy, előtted az élet. Soha ne tarts el egy pasit. Direkt nem férfit írtam, mert nem az.
2019. jún. 4. 20:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen olyan pasit és olyan életet kaphatsz, amilyet csak akarsz!

Ne dőlj be neki!

Felejtsd el - most; azonnal!!!!!!!!!

2019. jún. 4. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Te már most sokkal érettebb vagy, mint ő! Felelősségteljes férfi tudja mit akar és hogyan, sajnos a barátod nem ilyen ember. Ideje tervezitek az összeköltözést, de semmi erőfeszítést nem vállal, ebből az amúgy nehéz feladatból. Szerintem ezt még gondold át, tényleg fiatal vagy még, hogy ilyen nemtörődöm férfira pazarolj éveket. Ráadásul a pénzedet te is fordíthatod hobbira, szórakozásra, vagy tehetsz félre, és amikor találkozol egy érett férfival, akkor neked is lesz mihez nyúlni. Kár ezért az emberért, akiért most nagy áldozatot szeretnél hozni. Én semmiképp sem költöznék úgy össze hogy ő semmit sem segít, ráadásul inkább szórakozik.

Tényleg gondold át vele a közös életedet.

2019. jún. 4. 20:50
 14/18 Tim Ravel ***** válasza:
63%
A mai világban nincsenek normális nők a fiatalok közt, ebből is látszik,hogy az ijen hülye gyerekekkel még tervezik az össze költözést! Józan eszedet hol hagytad kérdező!?? Ostoba vagy nagyon, költözz össze a lúzer haveroddal össze illő pár vagytok,2 hülye 1 pár, gratulálok! A gumit remélem ismeritek,a magatok fajta inkább ne csináljon meg 1-2 fogyatekost meg a világra mint ti magatok! 2 iq bajnok,te jó ég, az értelem" felső szintje" hehehehe HEHEHEHE
2019. jún. 4. 22:19
 15/18 Tim Ravel ***** válasza:
43%
És minden előttem hozzászóló val teljesen egyetértek! Gondolom hogy a kérdező azért szereti ezt a loosert,mert jó hosszú és vastag a szerszám, ezért el is tartja a csaj, miért másért,?,ijet már halottam különben, akkor néznek el a nők szinte mindent ha hosszú és vastag,és kapja rendesen, akkor az a szerelem a nő nek! Cserébe mindent eltűr, pár év múlva meg sír rí! Gratulálok a barátod nak, jól át tudja bas*ni a fejedet! Túl naiv vagy te pisis! De jókat röhögök rajtatok, hogy mekkora barmok vannak, át is küldöm mindenkinek, hogy jót röhögjon mindenki!
2019. jún. 4. 22:28
 16/18 A kérdező kommentje:

Minden HASZNOS választ köszönök! Megmondtam neki, hogy nem költözöm vele össze, addig amíg hülye gyerekkènt viselkedik, és nem költözök az anyjàhoz sem.

Kedves, Tim! Neked annyit üzennèk, hogy pontosan azért vagyok vele, mert neki nem olyan a modora, mint neked. Ő emberkènt viselkedik, nem agyhalottkènt, mint te. :)

Lehet magadból indulsz ki.

Kívánom, hogy soha ne találd meg a tàrsad ilyen felfogàssal és modorral! Idióta vadbarom...

2019. jún. 5. 01:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, nagyon jól csináltad, csak így tovább. Szuper, hogy nem vakít el annyira a szerelem, hogy képes van józanul dönteni és nem odaköltözni egy ilyen rémes helyzetbe, ahol csak szenvednél és anyagilag is lehúznának. Annyi ilyet láttam már magam körül, emberek, akik belemennek ilyen hülye helyzetekbe, aztán nem tudnak belőle kikeveredni. Minden jót kívánok neked.
2019. jún. 5. 09:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is a legokosabb megoldás, hogy ha tudsz, költözz egyedül, aztán meglátod, hogy alakul a kapcsolatotok. De szerintem bele fogsz unni hamar. Te se gyereket akarsz 19 évesen nevelni.

De bírom a kiállásod, így tovább! :)

30n

2019. jún. 5. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!