Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az összes nő megjósolja, hogy azok a pasik, akiknek sok nő volt az életben, a végén kiégett, magányos emberek lesznek, akik senkinek se kellenek majd?
Figyelt kérdés
Miért hisznek abban, hogy ezek a jóslatok minden esetben beválnak? Nekem egy régi haver azt jósolta, hogy ha kiéltem magam, akkor jó apa leszek.2019. jún. 3. 07:37
11/15 anonim válasza:
Mert ezek a nők ostobák!
Attól, hogy sok nője van valakinek, még lehet fix, komoly párja.
És ha egy pasi odafigyel magára és pénze is van, akkor 60 évesen is hághat diáklányt.
12/15 anonim válasza:
"az összes nő megjósolja" áááááááááááh
Felőlem 80 évesen is dughatnak, jó is lenne, ha minden férfi tettre kész maradna idősebb korában is.
13/15 anonim válasza:
A férfiak inkább megnyugszanak ha több nővel voltak együtt , mert ameddigre elérik azt az érettséget , az érzelmek fognak főként dominálni. Inkább a nőkre jellemzőbb a ki égés szerintem, már fiatalabb korban.
14/15 anonim válasza:
Szerintem is a nőkre jellemző ez a kiégés, mert nem találják meg a fehér herceget, s addig keresik még a végén az összes keresztnévvel szembe találkoznak... amikor felébrednek, hogy ez a valóság, ez nem a disney, akkor meg 40+osok, és depresszióba esnek. Nyilván az érem másik oldala meg sír itt (is), hogy nem kellek a nőknek... Persze hogy nem, mert nincs fehér herceg, vagy kiderül 1-2 hét után h senki sem az.
15/15 anonim válasza:
Mert irigyek és azt szeretnék, hogy így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!