Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után mit csináljak?
Szerintem engedd el a csajt.
Leleszek pontozva, de voltam hasonló helyzetben. Bejött a srác, de még nem voltam szerelmes, hasonlóan visszautasított, ott volt egy törés hogy nem tetszem neki igazán. Majd elmondta az okát az alapból csalódott szerény személyemnek, az meg kb úgy jött le, hogy nincs szex mert szarnak tartom magam benne, de azért várjunk még, hogy később legyen szar. Ha megpróbálta volna lehet jobban alakul. Voltam már olyannal akinek volt péniszorientált problémája és nem okozott gondot.
Mit jelent az a szó, hogy kanol?? Úristen, rém primitív ember vagy 4x százalékos.
És miért a kérdező a hibás, hogy nem feküdt le a csajjal? Ha meg lefeküdt volna, akkor meg az lett volna a baj. Undorító hozzáállásotok van a nőkhöz.
Kérdező, hagyd ezt a csajt, csak a szexre kellettél volna neki, nem kapta meg, ennyi. Nem kell ebbe többet belemagyarázni, mint ahogy az előző tette, jajj így törés meg úgy. Mi ezen akkora törés? Feministaként írom: Ha egy pasinak mond nemet a nő és ezért a pasi eltűnik, akkor ő nem lehet, hogy összetört lelkileg és nem csak meg akarta dugni? Vagy a pasiknak nem lehetnek érzéseik? Nem is lesznek, mert egyfolytában sulykoljátok a normális pasikba, hogy úgyis csak szexre mész, úgyis csaló vagy, úgyis... Blabla.
Baratommal egy facebook poszt alatt ismerkedtem meg. 1 heten belul talalkoztunk is. Beszelgettunk, es aztan elvitt vacsorazni. Ujabb 1 het mulva mar nala aludtam, es le is fekudtunk. Ez 7,5 eve volt. Azota is boldogan, harmoniaban elunk egyutt.
Konkluzio: ha valakivel osszeilletek, akkor tok mindegy, hogy 1 het vagy 5 het utan fekszel le vele, nem ez alakitja a kapcsolat minoseget.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!