Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy férfi sír?
Csak ha az gáz, hogy van fájdalomérzete, annak pedig működési spektruma. Szerintem normális, hogy van fájdalomérzeted és különböző intenzitású vagy jellegű fájdalomra, különböző reakciót adsz. Ha nem lenne normális, valószínűleg nem éreznénk fájdalmat, így reagálni sem reagálnánk rá.
32/f
Tesómról azt hittem nincsenek érzései. Nagyon durván érzéketlen, másokat semmibe vevő mentalitása van (úgy tűnik).
Aztán egyszer láttam sírni, egy barátjával történt tragédia. Akkor jöttem rá, hogy valószínű rosszul ítéltem meg testvéremet és mégis vannak érzései.
Tehát nekem ez nagyon NEM gáz dolog.
A sírás egy természetes dolog, sokat tud könnyíteni az ember lelkén, ha kijön. A férfiaknak miért kéne elfojtaniuk a fájdalmukat? Hisz ők is ugyanolyan érző lények, mint a nők.
Apukámat életemben egyetlenegyszer láttam sírni, mikor az édesapja meghalt. Pont gáznak nem gondoltam, és nem is csorbított a tekintélyén a szememben.
Egy esetben gondolom szánalmasnak a sírást, ha hisztiből történik, férfi, női részről egyaránt.
De nem ez a kérdés, és engem is érdekelne a válasz.
Kevésbé fog partnere ként tekinteni a kérdezőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!