Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti a barátnőtökön kívül beszélgettek más nőkkel napi szinten? Miért?
Nem családtagokra gondolok természetesen.
Kort is írjatok légyszi.
Igen.Mert szeretek beszélgetni az emberekkel.
28
Alap!
A barátnőmön kívül a feleségemmel, 2-3 kolléganőmmel, anyámmal, nővéremmel, és a pultos csajjal, az ebédelős helyemen.
37/F
Igen, mert igényem van rá. Neten is, és élőben is beszélgetek más nőkkel.
30/F
Persze hogy beszélgetek :-)
Abban még semmi rossz nincs :-)
39 F
Igen. Egy havernőm van, akihez be szoktam járni a munkahelyére. Egy kisboltban dolgozik. Így ismertem meg és mostanában is beugrom hozzá, ha tudok. Nagyon jóban lettünk. A feleségem is ismeri, tudja, hogy szinte napi szinten beszélünk. Nem volt és nem lesz köztünk semmi, csak szórakoztat a stílusa és a társasága, meg őt is az enyém.
45F
Nem igazán max munkában de akkor is a munka miatt
De ugy hogy most jol érzem magam egy masik no társaságában olyan nincs
20F
Szerintem ennyire nem szabad kisajátítani egyik félnek a másikat egy kapcsolatban. Nem egészséges, ha elszigetelődik emiatt a a környezetétől. Ez olyan 15 éves korban még jellemző de jó esetben ezt kinövik az emberek. Beteges elvárni a másiktól, hogy csak velünk foglalkozzon. Kell némi szabadság.
Ha elkezded érezni, hogy lankad az irántad tanúsított figyelme vagy kevésbé szívesen tölt időt veled, na akkor kezdődik probléma. De akkor sem megoldás az, hogy ne beszéljen mással és akkor majd biztos több kedve lesz hozzád... Meg kell beszélni is rájönni mi okozza, és ott a probléma gyökerénél kezelni a dolgot.
Normális kapcsolat így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!