Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti a barátnőtökön kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti a barátnőtökön kívül beszélgettek más nőkkel napi szinten? Miért?

Figyelt kérdés

Nem családtagokra gondolok természetesen.

Kort is írjatok légyszi.

2019. máj. 31. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Igen.Mert szeretek beszélgetni az emberekkel.

28

2019. máj. 31. 12:33
 2/10 anonim ***** válasza:
22%

Alap!

A barátnőmön kívül a feleségemmel, 2-3 kolléganőmmel, anyámmal, nővéremmel, és a pultos csajjal, az ebédelős helyemen.

37/F

2019. máj. 31. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

Igen, mert igényem van rá. Neten is, és élőben is beszélgetek más nőkkel.

30/F

2019. máj. 31. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Persze hogy beszélgetek :-)

Abban még semmi rossz nincs :-)

39 F

2019. máj. 31. 12:55
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Igen. Egy havernőm van, akihez be szoktam járni a munkahelyére. Egy kisboltban dolgozik. Így ismertem meg és mostanában is beugrom hozzá, ha tudok. Nagyon jóban lettünk. A feleségem is ismeri, tudja, hogy szinte napi szinten beszélünk. Nem volt és nem lesz köztünk semmi, csak szórakoztat a stílusa és a társasága, meg őt is az enyém.

45F

2019. máj. 31. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Ugye a kérdés nem komoly? Az ember társas lény, nem lehet és nem is kell nem ránézni másra és beszélgetni. Legyen már egy kis önbizalmad, hogy te kellesz a pasinak és nem más. Semmi értelme a féltékenykedésnek. Aki meg akar csalni, úgyis megfog így vagy úgy. De legalább ne adj okot neki erre.
2019. máj. 31. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nőként azt mondom, ha tudom egy lányról, hogy csak barátok a párommal, akkor semmi kifogásom ellene, bár a mindennapos beszélgetést akkor is soknak tartanám. Még én sem beszélek minden nap a párommal, mert nem élünk még együtt és a csetelgetés értelmetlennek tartjuk, inkább telefonon beszélünk kb kétnaponta, a többit pedig a személyes találkozóra hagyjuk, így sokkal izgalmasabb, mintha állandóan beszélnénk, mindkettőnknek nagy a szabadságigénye. Úgyhogy én biztosan nem nézném jó szemmel, ha egy másik lánnyal meg minden nap dumálna, ott tuti valami több lenne, mint barátság...
2019. máj. 31. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Én csak akkor kapom rajta magam, hogy más nőkkel is beszélgetek rendszeresen ha valamit nem kapok meg az aktuális páromtól. Amúgy rengeteg ismerősöm van, köztük megannyi nő. Viszont nem keresem a társaságukat, ha minden rendben otthon. Mindazonáltal, vannak dolgok amiken az ember nem tud változtatni, ám fontos számára. Például, ha romantikára vágyik, de a párja nem olyan. Viszont minden más klappol. Ekkor vagy nekiáll efféle sorozatoknak, vagy keres valakit akivel átlehet élni ilyesmiket. Itt azonban még nincs szó megcsalásról, de még csak annak a vágyáról sem. Az egy következő fejezet. Amit rengeteg mérlegelés, dilemma, beszélgetés, kompromisszum stb. előz meg.
2019. máj. 31. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán max munkában de akkor is a munka miatt

De ugy hogy most jol érzem magam egy masik no társaságában olyan nincs

20F

2019. máj. 31. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyire nem szabad kisajátítani egyik félnek a másikat egy kapcsolatban. Nem egészséges, ha elszigetelődik emiatt a a környezetétől. Ez olyan 15 éves korban még jellemző de jó esetben ezt kinövik az emberek. Beteges elvárni a másiktól, hogy csak velünk foglalkozzon. Kell némi szabadság.

Ha elkezded érezni, hogy lankad az irántad tanúsított figyelme vagy kevésbé szívesen tölt időt veled, na akkor kezdődik probléma. De akkor sem megoldás az, hogy ne beszéljen mással és akkor majd biztos több kedve lesz hozzád... Meg kell beszélni is rájönni mi okozza, és ott a probléma gyökerénél kezelni a dolgot.

Normális kapcsolat így működik.

2019. máj. 31. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!