Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem munkahelyi problémái miatt szétesőben a házasságunk. Mi a teendő ilyenkor?
Szia. Nem könnyű a helyzeted tény de a szeretet sokat kibír.
A szeretet mellett mi tart még mellette?
Konkrétan elmondtad h te hogyan oldanád meg a helyzetet?
Ő maga h érzi magát a kapcsolatban?
Mi 5éve vagyunk együtt ebből 1eve lakunk együtt. Én munkahely zaklatás alaptalan vádaskodás miatt el kellett jönnöm a szeretett munkahelyemről. Mivel a zaklatás miatt fogytam 8kgt 3honsp alatt úgy döntenem kellett az egészségem érdekében. Ez alatt is ideges feszült unott fásult voltam. Bár ez többnyire most is megvan mert nem tudom feldolgozni a történteket és egy olyan helyen dolgozok ami nem érdekel. A kapcsolatom is megviseli..
15os vagyok.
Igen nem könnyű a szituáció. A betegségek és nehézségek kovácsoló erővel bírnak. Az pozitiv h hasonlóan erez mint Te. Remélem változik minden jó irányba.
Viszont ez a szituáció sokat változtatott rajta tulajdonságokban?
Tudod nálunk én szinte semmit nem mondok el teszem a dolgom , tudom h mi a teendőim. Nálunk mikor gyerek voltam sem igazan voltak nagy -beszélgetések. Tettük a dolgunkat és csak akkor szóltunk mikor elakadtunk..v olyan is sokszor volt h bele kezdtünk volna h mi történt aznap de láttuk h úgyse figyelnek arra amit mondunk.. így én mai napig magamban tartok sokmindent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!