Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsépelt kérdés, de mik a jelei annak, ha egy fiú/férfi (őrülten) szerelmes egy lányba/nőbe?
Figyelt kérdés
komoly és tapasztalatból írt válaszokat várok!
köszönöm.
2010. júl. 7. 16:59
11/14 Hansa válasza:
én régi szerelmemel találkoztam hosszú évek után.bokolt majd mikor megmondtam neki milyen szerelmes voltam belé anno,azt mondta bonyolultá teszem azéletét.egyik pillanatban menni akart amásikban meg megfogta a kezem.azt modta sosem volt szerelmes belém,de nem rég taliztunk,hosszú néma csendben csak nézet majd megcsokolt.és ma megint ösze futotunk mosolygot.sosem láttam még pasit igy nézni egy percre sem vette le szemét rólam.akkor ő szerelmes?
12/14 anonim válasza:
Nem tud kiegyenesedni. Elreped a gatyája. De ez már az extrémebbik eset. Veled akar lenni. Törődik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!