Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora péniszméret számít már "jó"-nak, vagy "nagynak",19 éves korban? Nektek mekkora? Kort is légyszi.
na azért kedves első válaszoló, tán mégsem mindegy mekkora, de a kérdések már valóban unalmasak íg yminden nap
19 évesen sztem te meg elérted a végső méretet ... hát biztos olvastad a 16 körüli a magyar átlag állítólag, de nekem eddig 18-19-es srácokkal volt dolgom, ja és azt is hallom h a magyar srácoknak állítólag nemzetközi viszonylatban egész jó méretük van, na azért van amiben jók vagyunk :)
az európai átlag méret 14-15 cm én azt olvastam
Amúgy 22/F 19 cm
nekem 18 centi hosszú, és 4 centi széles, de tök mindegy, nincs punci ahová rakjam szóval sokat nem érek vele:D
20f
ucsonak igaza van xDxD
nekem meg nincs bocs
16L
16:01 20f az én puncim befogadóképes :D
amúgy meg használni tudd az a lényeg, tudj vele orgazmust szerezni a csajnak ! Mit sem ér a méretes méreted, ha nem vagy jó az ágyban !
22/L
Szerintem kevésbé számít a hossz, inkább a vastagság a lényeg. Amúgy ha túl nagy (hosszú), az még gondot is okozhat, mert olyan helyre is elérhet, ahová már nemkéne és fáj...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!