Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Több mint 3 éve együtt vagyunk.Nagyon-nagyon szerettem őt,persze még most,de megváltozott minden.Ő már nem hiszem,hogy szeret csak megszokásból van velem.Kértem,hogyha "akar" engem még akkor figyeljen rám oda,törödjön velem,probáljuk feldobni a kapcsolatot.Semmi.Pedig én küszködtem megtettem mindent hogy jobb legyen. Nem változott meg.Én egy éve megismertem egy fiút msnen,jóban lettünk,de csak barátok voltunk.Ő probált füzögetni de én ellenálltam,mert szerettem a barátomat.2szer találkoztunk.Elmentünk barátnőmmel meg az ő haverjával beültünk egy pub-ba.A második talin is.Ott viszont elég sokat ittunk,és megtörtént aminek nem kellett volna.Csók.Nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam vele.3 éve nem éreztem így magam egy pasival.Ő szeretné ha lenne köztünk több is.De nekem ott van a barátom.Nem tudom mi lenne nélküle,félek szakítani mert az utána lévő bánatot nem szeretném átélni.Meg ugye én szeretem őt.De azon veszem észre magam,hogy többet gondolok az msnes srácra napközben mint a barátomra.És persze jobban is érzem magam vele.Rengeteget hülyülünk,és jókat beszélgetünk.Tudom,nagyon csúnya dolgot tettem,azt hittem soha nem lennék ilyenre képes.Mégis megtettem.Na most mit csináljak?(19 éves vagyok)
2008. nov. 12. 06:08
1/7 anonim válasza:
Ha szeretnéd a barátodat, akkor nem csókoltál volna meg egy másik fiút! Ha már nem működik a kapcsolatotok, akkor hagyd ott, mert ennek így semmi értelme! Majd talál ő is magának valakit, te pedig azzal légy boldog, aki törődik, foglalkozik veled! Ennyi neked is jár! Légy önző egy kicsit és most gondolj magadra!
2008. nov. 12. 06:40
2/7 A kérdező kommentje:
De één szeretem őt.Hát érzem XD csak úgy érzem én megtettem mindent,ő meg semmit.
2008. nov. 12. 06:47
3/7 anonim válasza:
Tanulj meg döntéseket hozni,és felelősséget vállalni!
2008. nov. 12. 09:02
4/7 anonim válasza:
Vagy most átéled a szakítás utáni fájdalmat, vagy még további évekig csak arra gondolsz, hogy milyen jó lenne a másik pasival, mégsem lehetsz vele. Ez utóbbi még több fájdalmat fog okozni, mert egyre nehezebb lesze majd visszafogni az érzéseidet. A barátodhoz egyre kevesebb türelmed lesz, és valószínűleg a veszekedések is sűrűsödni fognak- akkor is, ha mg szereted. Szerintem ha tényleg nem hajlandó semmit tenni a kapcsolatotok jobbá tételéhez, akkor jobb ha rászánod magad és mersz lépni. 19 évesen még szinte "semmit sem láttál" :)
Arra viszont vigyázz, hogy ha szakítasz, akkor nem szabad a (valós vagy talán egy kicsit eltúlzott) fájdalomba süllyedni, hagyd, hogy az új pasid boldoggá tegyen. És szerintem nem mondd azt neki, hogy ki kell heverned a szakítást, mert minden pasi tudja, hogy ez larázós szöveg. Egyedül sem lesz könnyebb, hidd el :)
Merd keresni a boldogságot! Sok szerencsét hozzá!
2008. nov. 12. 09:35
5/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, ugyanabban a cipőben járunk. Én is "félek" szakítani a barátommal, de ott az a bizonyos másik akiért megőrülök. A kapcsolatod a barátoddal punnyadt és újat szeretnél egy frisset ami nem unalmas.. Én elmondtam anno a barátomnak, hogy mi történt azzal a másik fiúval, eleinte javult a kapcsolatunk, többet figyelt rám stb. Aztán mostanság még rosszabb is mint eddig volt.. (szóval, hogy elmondd-e neki? Szerintem ne!) Úgy néz ki, hogy a "másodikkal" elég komoly kapcsolatba kerültünk (mi is csókkal kezdtünk), a barátommal már csak az idő tart össze, úgy érzem semmi több. És én úgy látom, hogy a barátod mellett te sem fogod visszakapni a régi kapcsolatodat. "Egy kis fájdalom" az újért, a jobbért szerintem megéri, de ez már csak a te döntésed!
2008. nov. 12. 16:04
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Remélem tudni fogom mi lesz a helyes lépés....
2008. nov. 12. 19:11
7/7 anonim válasza:
Ha hiába szövegelnék a páromnak, hogy változzon meg, akkor tudjon rá a bambaságára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!