Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti erre kiakadnátok?
Ma az nem talál munkát, aki nem akar dolgozni.
Szeretem amikor egyelőség van, de amikor valamilyen állapot megváltozik, akkor már nincs...
Szóval max. a 2. hónapban találjon állást!
Nem. Tavaly végig én tartottam el a barátnőmet. Majd idén én kerestem 3 hónapig munkát de a legkisebb jelét nem láttam hogy viszonozná, csak még inkább költségekbe vert...
"Ma az nem talál munkát, aki nem akar dolgozni.
Szeretem amikor egyelőség van, de amikor valamilyen állapot megváltozik, akkor már nincs...
Szóval max. a 2. hónapban találjon állást!"
Te sem kerestél még munkát vagy az a tipikus gyökér vagy aki csak bejár és beleszarik az egészbe. És/vagy sohasem volt párod!
Normális emberek segítik egymást és munkakeresésnél az is fontos ha nem a legfontosabb hogy jól is érezd magad, szeresd csinálni és ne ilyen begyepesedett hulladékokkal kelljen együtt dolgozni mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!