Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne felülkerekedni az állapotomon?
A kapcsolatban történtek miatt. Talán nem tudom elengedni a sértődöttségem. Úgy érzem, hogy nem vagyok fontos. Pedig a páromnak fontos vagyok. Volt h féltékeny volt, azt belátta h felesleges, de amikre féltékeny volt, azt most meg ő csinálja, és nem értem ezt a változást. Ha megyek a barátaihoz, ahol ő is ott van, akkor hátrébb vagyok sorolva, nem érzem h vagyok ott valaki. Emiatt befordultam és őt csesztetem, ami valahol jogos is, amit belát. Egyre nehezebben tűrök olyan dolgokat, amik a kapcsolat elején is megvoltak, kicsi dolgok, de egyre nőnek a többi sértettségem miatt.
Szeretjük egymást, nagyon szerelmes vagyok, de kezdek meghülyülni és lassan elmarom magam mellől. Így érzem.
Ad okot a féltékenységre? Változtál külsőre?
Úgy fogalmazol, mint aki sokkal jobbnak tartja a párját, büszke rá, de közben egy perc nyugalma nincs, mert attól tart, hogy egy pillanat alatt jobbat talál nála a másik.
Hasonlo helyzetben vagyok csak en a parom miatt lettem ilyen es nekem a pszichologus se segitett.
Szerintem legfokeppen az kene hogy barataiddal idot tolts,jarjatok el ide oda hogy ellazulj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!