Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókoloztam egy fiúval a buliban, csak szerintem nincs értelme elmondani barátomnak és nem nagy dolog?
A többi ember van eltévedve? Véletlenül sem te... érdekes hozzáállásod van az élethez. Felelősséget vállalni minek ugye? Feltámadt a kis lelkiismereted, hiszen megfogalmaztad ezt a kérdést. Majd önigazolást keresel a válaszokban a tettedre, de nem találsz ezért azzal nyugtatgatod magad hogy mindenki más el van tévedve.
Attól hogy egy suttyó vagy mert nem mered vállalni a tetteid következményét és félted a kis kényelmed meg nyaralásod, még nem a többi ember a hibás.
Önző vagy és legközelebb ha alkalmad lesz, a lábacskád is szétteszed és az sem lesz "nagy dolog".
És az ilyen idióta rbncoknak van barátjuk..😑
Hát akkor mond el nyaralás után, ha az annyira fontos neked...
Előbb utóbb ugyis minden kiderül.
Csak lecoptam, az nem megcsalás
Csak popsiba csináltuk, az nem megcsalás
Gumival csináltuk, és nem engedte belém, az nem megcsalás
Gáz vagy, hogy még meg is akarod magyarázni a gerinctelen, sunyi ribi viselkedésedet. Aranyásó vagy a rosszabbik fajtából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!