Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megházasodni valóban nem olyan nagy feladat?
annakokán kérdezem, mert a wikis szócikk szerint az agglegény az, aki nem AKAR megházasodni középkora(igen, lovagok, várak stb) ellenére sem.Ha a terminus (megnevezés) figyelembe SEM veszi, hogy vannak olyan emberek, akik ha meg vesznének sem tudnának a másik nemhez olyan közelségbe kerülni, hogy az bármilyen potenciális férfi-nö kapcsolatot jelentsen, akkor ezek szerint ök nem számitanak agglegényeknek? Vagy talán megházasodni könnyü annyira?
lélekben nagyon is nagy feladat összekötni magad egy másik emberrel. nagy megfontoltság és igazi szerelem kell hozzá ami nem hűl ki (egy jó darabig) :) ez nem csak egy papír...
amit a templomban megfogadsz azt be is kell tartani
tudod!! jóban-rosszban
20 F
21 éves vagyok, és születésem óta gondok vannak a kapcsolataimmal (családi, baráti, testiröl meg nem beszélek, mert nem volt az elöbbiek miatt)
családban is vannak szép számmal, akik nem házasodtak.
igazából ne mondja nekem senki, hogy van rá garancia, hogy jön az igazi, mert ez csak ámitás! föleg, hogy férfiak közt vagyok non stop, nem tul jó elöjel.
Ha a sötét szobában ülsz a gép elött tényleg nincs eséjed semmire.
Itt a nyár van egy csomó bulihely vessd be magad és dumálj a csajokkal. Minnél több csajal dumálsz annál nagyobb az esélyed akciózni.
Lesz maximum 10 boldog éved, közben kihasználnak a nyakadba varrnak pár gyereket......, elváltok és nyögheted a terheit.
Szóval 10 év múlva egy ugyanilyen sötét szobában üldögélhetsz tele csalódásokkal.
Bátraké a szerencse, de készülj a legrosszabbakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!