Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondot jelent, ha nagyon eltérő két fél étrendje? Abban is, hogy mit szeretnek.
Először értékrendet olvastam.:) Az nagy baj.
Az étrend az nem.
Egy olyan vegánnal nem tudnék együtt élni, aki egy olyan edényből sem eszik, amiben valaha húst főztek. Egyszerűen nem tudok két konyhát fenntartani.
Ezt leszámítva nincs gondom, bár a vegák kevésbé elfogadóak, mint én velük.
Szia!
Én vegetáriánus vagyok lassan 12 éve, a párom pedig eszik húst. Nálunk ez nem okoz óriási problémát, de szerencsére mindketten toleránsak vagyunk e téren - nekem nem tragédia, ha éppen kétfelé kell főznöm, és neki sincs gondja, ha néha nem húsos főételt eszik. Ha kétfelé főzök, az is úgy néz ki, hogy levesből készítek egyfélét, köretből is egyfélét, és e mellé jön valami húsos kaja, meg húsmentes. Pl. most hétvégén sajtkrémleves volt krutonnal, vajas-petrezselymes újburgonya, nekem hozzá rántott sajt, neki mustáros pácolt csirkeszárnyak.
Mondjuk én simán megfogom, elkészítem a húst, mivel nem tudom megkóstolni, inkább kevesebb, mint több sót rakok az ételbe, mert azon még lehet utólag segíteni. De van, hogy odahívom a párom, hogy légyszi kóstold már meg, milyen. Ha valakinek még megfogni is gond pl. a húst, az már nehezebb dió.
Összességében nem ezen múlik szerintem, ettől még működhet az együttélés, csak soha nem szabad tukmálni az étrenddel kapcsolatos nézeteidet a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!