Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Friss kapcsolatban, ha előford...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban, ha előfordul, hogy a másik néha 1-2 napig nem keres, akkor az felejtős, ugye?

Figyelt kérdés
2019. máj. 14. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
8-as válaszoló.. tálalt.. Én vok a 2-es. 40/N
2019. máj. 14. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell órákat beszélgetni. De basszus mi olyan nehéz azon, hogy amikor van 10 perc szabadideje írjon egy annyit, hogy "Mizu?". Ha valakit szeretek naponta 100-szor jut eszembe. És ha már eszembe jut nyilván kommunikálni is próbálok vele. Nem lennék együtt olyannal aki azt se tudja megkérdezni, hogy milyen napom volt ha én nem írok rá.

Én se vagyok egy nagy írogatós, ha nem muszáj nem írkálok senkinek. De a páromnak ha éppen nem tudunk máshogy beszélni vagy találkozni akkor 0-24-ben írok. Pedig nem mai kapcsolat.

2019. máj. 14. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Az én tapasztalatom alapján igen.Mikor finoman jeleztem neki,hogy csak akkor keres,ha akar velem találkozni(nyilván szex),de máskor nem,akkor közölte velem,hogy neki most rengeteg dolga van(mindketten egyetemisták vagyunk,külön baráti kör,család,szóval ezek hülye indokok)és tudja,hogy nekem ez számítana,de direkt nem teszi,hogy megnézze kiakadok e rajta.

Rövidke kapcsolatunkban én többször kerestem,de ő magától nagyon ritkán írt rám.De a nap 24 órájából 25-t online volt.

2019. máj. 14. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Napi 10 percig még az is szánna időt erre, aki csak egy lyukat akar megtartani. Semmibe nem kerül lefekvés előtt írni egy sort.
2019. máj. 14. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nalam volt ilyen... 3 honap utan benyogte, hogy nem volt meg a szikra, es nem erez irantam ugy, hogy arra lehessen alapozni.
2019. máj. 14. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

Na jó, saját példám.

Egy olyan munkahelyen/munkakörben dolgozom, hogy néha 3-4 napig nem jutok net/telefon közelébe. Ilyenkor mi van?

2019. máj. 14. 21:11
 17/17 anonim ***** válasza:
77%

Miért lettem lepontozva?:D

De most őszintén,kinek nem tetszett a válaszom?

Utolsó:ha ez így van,akkor azt meg lehet érteni,hiszen nem lehetséges a keresés.

2019. máj. 14. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!