Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondja egy pasi azt, hogy :"Imádlak! "?
Háát ez függhet attól is hogy egy tapasztalatlan 14-15 éves mondja vagy egy idősebb.
Szóval hány évesek is vagytok, mióta ismeritek egymást vagy mióta vagytok együtt?
én 30/l, ő 35/f
5 hónapja ismerjük egymást, vagyunk hol együtt, hol egymás nélkül, valaki mindig hívja a másikat...
akkor pedig úgy gondolom hogy az imádlak nála többet jelent mint a szeretlek. Azaz kellesz neki mindennél jobban, és fontos lehetsz neki.
De itt ezen az oldalon mindenki a saját tapasztalatai alapján ír.!!! Szóval ha valakinek ez rosszul sült el a végén ami közben emlegette nek ia pasi azt h imádlak akkor az a személy tutira nem fog jó válasszal kecsegtetni!
Én lánybarátnak is mondtam már, hogy imádom. De csak vicceskedve. Mint barátot nagyon szeretem, csak egyszerűen magyarul nem mondhatom neki így, hogy szeretlek, mert az ugye mást jelent. A 'bírlak' pedig semmit nem fejez ki, csak olyan odavetett szimpátia.
Szóval én lánybarátnak mondom, és nem, egyáltalán eszem ágában sincs megdugni.
most:
Imádlak.
Amúgy embere válogatja, hogy épp mit érez mikor ezt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!