Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen hogy lehet változtatni? Vagy csak nekem ilyen taszító?
Egyáltalán mikor kezdett így "lepusztulni"?
Egyik napról a másikra nem hízik meg valaki ennyire csak úgy és nem lesz ennyire ragyás. Történt vele valami?
Kérdező! Én vidéki vagyok,de sosem sz*rtunk egymás orra alá. 5 éve vagyok a párommal és a mai napig nem teszem. Ami viszont meglepett a pesti emberekben,hogy itt bizony szinte a bemutatkozáshoz tartozik,hogy pofánfingják a másikat. Ez nekem undorító,nem szeretném senki bélgázát szagolgatni. Hiába 2 év vagy 20 év,persze ,ne feszengjünk egymás előtt,de az nem egyenlő azzal,hogy akár kaja közben,finggal fújjuk meg a másik levesét.
Apósom volt ilyen tapintatlan,hogy ettünk és reccsenőset odasz*rt,letettem a kanalat és közöltem vele,ez a mi otthonunk,kérem,hogy tiszteljen meg annyival,ha sz*rnia kell menjen ki a wc-be. Csak röhögött. Sajnos nem tudom tolerálni. Igen,vidéki paraszt vagyok,aki naponta min.1 alkalommal fürdik,nyáron ez több,rendszeresen szőrtelenítek,1 gyerek után is figyelek az alakomra,vékonyabb vagyok mint szülés előtt,nem okádok,nem sz*rok a másik arcába. Szóval a paraszt elvárná a várositól,hogy hasonlóan próbáljon meg viselkedni. Lemegyek boltba és az előttem sétáló akkorát böffent,hogy berezegnek a kirakatüveget...😲😲 Ez nálunk nagyon nem volt divat.
(Ezt a falusi paraszt jelző miatt írtam így)
De ha a párod nem hajlandó változtatni,akkor hagyd a fenébe.Ennyire nem tisztel Téged,akkor nincs miért törd magad. Keressen magának egy hasonlóan "igényes"embert azt egész nap zabálhatnak meg sz*rhatnak egymás arcába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!