Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig várnátok maximum az első szexszel a párotok kedvéért?
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 21:12
11/19 anonim válasza:
5-ös az igen anyukám, kicsit nem vagy elszállva magadtól? :D szállj le a fellegekből. tehát ha te szexet akarsz akkor a pasi ugrik mert különben megy a levesbe. de akkor ez fordítva is igaz ugye? ha a pasid csettint egyet te teszed is szét a lábad nem igaz? kettős mérce...
12/19 anonim válasza:
Huszonéveseknél ha van heti min. 2 találkozó, emellett minden nap beszélgetnek is, akkor szerintem 1 hónapot elég várni. Ennyi együtt töltött idő után ha megvan a kölcsönös szimpátia és vonzalom, akkor már szerintem mindkét fél igényli, hogy történjen valami.
13/19 anonim válasza:
Miért, te el tudsz képzelni olyan szituációt, hogy a nő azt mondja, hogy ő nem akar tovább várni, a férfi meg azt mondja, hogy ő még nem? Nem volt szó csettintésről.
Amúgy ha nem lennél funkcionális analfabéta, az sokat segítene neked az életben.
14/19 anonim válasza:
Mi egy hónap után feküdtünk le a barátommal, de szegény már alig bírta kivárni. Azóta én is "idősebb" lettem és szintén úgy gondolom,hogy felesleges várni, csak saját magunktól vesszük el az élvezetet.
15/19 anonim válasza:
Mire kellene várni ?
Két három találkozás alatt kiderül, hogy működik-e a kémia. Ha igen akkor felesleges várni, ha meg nem akkor felesleges energiát fektetni a kapcsolatba.
Ha egy nő úgy áll a szexhez, hogy "engem ki kell érdemelni", vagy "odaadom magam neki" akkor egy másik világban él mint én.
A szex egy társasjáték amely mindkét fél örömszerzését szolgálja. Egyszer élünk.
16/19 anonim válasza:
Mit jelent, hogy a kedvéért?...
17/19 anonim válasza:
15: Van, aki nem egyszer él, neki mások a preferenciái és az életterve.
18/19 anonim válasza:
10: Én inkább azt szeretném tudni, volt-e min. 1 évet 18 éves kora után szerelmi kapcsolatban, amiből szüzen jött ki. No... más tartalmú akkor neki egy párkapcsolat, mint nekem és elégedetlen leszek vele. Ettől még lehetünk kedvesi kapcsolatban, csak rossz jel... Olyan, hogy nincs semmilyen gynegéd testi kapcsolat, olyan az akkor nem párkapcsolat nekem.
19/19 anonim válasza:
Max 1 hónap. Szeretek szexelni, az időmet pazarolni viszont nem.
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!