Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtilthatom / beleszólhatok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtilthatom / beleszólhatok, hogy a párom ( férfi ) ne dumáljon az exével?

Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 15:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%

Én mondjuk férfiként nem értem, ha nincs közös cég és/vagy puja, akkor minek és miről beszélni?

Én amikor vége egy kapcsolatomnak, akkor egyből törlöm/tiltom minden elérhetőségét a másiknak.

2019. máj. 8. 16:01
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Elég sok kapcsolatom volt nekem is (rövidebbek is) pàromnak is, mégsem gyűlölettel beszélünk ha az exek szóba kerülnek, bàr tény, ritkàn vannak porondon az exek.

Nekem exférjemmel nem közös puja van, hanem közös GYEREK!

2019. máj. 8. 16:05
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Maximum megkérheted. Ha fontos vagy neki figyelembe fogja venni az érzéseidet. Már ha nem vagy féltékeny amúgy is minden nőre aki él és mozog.
2019. máj. 8. 16:12
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
Nem és nem. Maximum megkérdheted rá, de nem várhatod el, hogy meg is tegye. Ha nem tetszik, keress egy olyan selej jellemet, aki szakítás után úgy tesz, mintha a másik sose létezett volna.
2019. máj. 8. 16:33
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is volt ilyen problémám, gyakran beszélgettek, sokáig voltak együtt. Megkértem szépen, mert engem nagyon zavart, hát nem nagyon érdekelte. De ma már nem vagyunk együtt :) lesz majd megértőbb párom
2019. máj. 8. 17:26
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó vagyok: hozzáteszem, nem vagyok féltékeny típus.De az exeimmel való kapcsolatot lezárom, nem tudom elképzelni hogy akkor akarjak beszélni velük, amikor nem akarok tőlük semmit
2019. máj. 8. 17:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem. Nem a tulajdonod.
2019. máj. 8. 17:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor osszejottunk a parommal , ok NAPI szinten irogattak.. mindig mondtam normalisan h zavar (mivel tudtam es mondta is a parom hohy a csaj vissza akarja kapni) , es kertem hogy ne irogasson neki minden nap, mert ezzel csak taplalja a remenyt a csajban , hogy ujrakezdik.. nem nagyon akarta elfogadni, hatalmas lovagissaggal annyit tett hohy nem minden nap irt a csajra, csak 2-3 naponta. Az sem volt jobb, mert minden alkalom azzal vegzodott h a lany konyorogni kezdett h menjen vissza hozza .. elegem lett, megmondom hogy en ezt befejeztem , menjen vissza hozza ha nem bir elszakadni. Megijedt hogy tenyleg vege, es konyorgott.. aznap beszeltek utoljara..
2019. máj. 8. 21:40
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Hát elég vegyesek.

2019. máj. 8. 22:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Meg nem tilthatod, de az érzéseidet ezzel kapcsolatban el mondhatod neki és megkérheted, ne beszéljen vele mert neked ez rosszul esik. Szerintem ez egy teljesen normális kommunikáció két fel között.

Az én párom miután össze jöttünk többe nem kerete az exet, az viszont irt neki többször karácsony stb, egy köszönömmel elrendezte, de mikor már próbált beszélgetni is akkor én is elmondtam neki, hogy nem örülnek ha beszélgetne vele. De szerencsére eszébe sem volt!

2019. máj. 10. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!