Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a párotok minden szempontból tökéletes lenne, kivéve, hogy mindig elszórná a pénzt?
ilyenkor jönnek a kérdések...
1. mindketten dolgoznak, mindkettőnek van saját keresete?
2. a számláit, illetve a számlákat fizeti mindenki és legalább fele-fele arányban fizetnek mindent ami közös?
3. étel, ital, szórakozás , kikapcsolódás, szintén mindketten adnak bele vagy csak az egyik?
4. vannak e tervek közös célok a jövőt illetően....mint pl. lakás vagy ház vásárlás, hitel... gyerekvállalás?
Mert amúgy a közös célokat leszámítva ha minden stimmel akkor a maradék pénzét az ember arra költi amire akarja.
Egyik sem jó. Miért nem lehet megtanulni a helyes pénzkezelés szabályait?
Kérdésre a valasz: Akkor már eleve nem tökéletes, mert az anyagiak fontos kérdés.
Megtettem. Tarskartya, havi limit. Tudom, szemét, de működik.
35F
Köszönöm a válaszokat!
És ha közös kasszán vagyunk, akkor azt tanácsoljátok, hogy váltsunk külön kasszára, és mindenki költse a saját pénzét? A számlákat meg fele-fele arányban, mintha egyszerűen lakótársak lennénk?
Igen, szerintem ez jó ötlet, a számlák felesben s a többi pénzt mindenki maga osztja be.
A közös hozzáállás a pénzhez, kb olyan fontos mint a jó szex. Boldog párkapcsolat nehezen kivitelezhető ha nem egyezik a hozzáállás ötök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!