Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadnád, ha a barátnőd leragadna bolti eladónak, kasszásnak?
Amikor befejeztem a gimnáziumot, nem tudtam rögtön egyetemre menni, el kellett menjek dolgozni. Vendéglátóztam, pincérkedtem, kasszában dolgoztam, lényegében 4 év az életemből ilyen munkakörökben telt.
Most egyetemre járok. Szeretem, de szakot kellett váltanom menet közben.
Tehetségem van a nyelvekhez (5 idegen folyékonyan), ilyen irányban tanulok, de még annyira nem látom, hol a vége, vagy hogy pontosan mit fogok csinálni, miután végeztem.
Néha konkrétan hiányzik a régi állásom, nem hozott ugyan sokat, de legalább láttam a végét annak, amit csinálok, tudtam, hogy dolgozok, elégedettek velem, kifizetnek, a szabadidőm meg arra fordítom, amire szeretném.
Most olyanom, hogy szabadidő, nincsen, fogalmam sincs, mi lesz a feladatom, ha munkába állok a szakmámban (tudom, szakgyakorlat, de mivel 1,5 után újrakezdtem más irányban, az még nem most lesz), szóval, teljesen ködös és homályos minden.
A barátom egyáltalán nem szeretné, ha suli mellett visszamennék valahová eladónak, mert szerinte hajlamos vagyok leragadni, és kár lenne értem.
De néha úgy érzem, az munka volt, valami, amiért fizettek...az egyetem meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!