Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak értelmes válaszokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak értelmes válaszokat várok! Nálatok mennyi a szex?

Figyelt kérdés
Mennyi vajon az ideális szex száma egy héten? Tudom hogy mindenkinek más az igénye, de miért van az hogy a pasik mostanság mintha nem vagynanak annyira ra, legalábbis én úgy veszem észre. Párom heti 1-2 elég jól elvan (34 F), én viszont ennél többre vagynek (26 N), mikor próbáltam vele ezt megbeszélni teljesen kibukott (gondolom megbántottam az egojat) és azt mondta ezt nem lehet ki erőszakolni egymásból. Úgyhogy feladtam. Ezen felül viszont minden rendben van és boldogok vagyunk, de fogalmam sincs hogyan tudnám ezt megértetni vele
2019. máj. 3. 08:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én hasonlóan vagyok, mint látod, csak nőben. Heti 1-2 alkalommal bőven megvagyok, párom többször szeretné. Olyankor kielégítem máshogy. Persze, néha (gyakran) mire vele végzek már nekem is megjön a kedvem, de annyira már azért nem bírja a strapát :D Bennem az nem okoz frusztrációt, hogy utána nincs semmi, szeretem őt kényeztetni viszonzás nélkül is.

Szóval mi találtunk köztes megoldást. Párod is lehet olyan, mint én, stresszes, feszült, és direkt nem tud ellazulni. Nekem sem megy parancsszóra. Az is lehet, hogy kicsit monoton az élete, kapcsolatotok is, az ebből való kiszakadás (utazás, programok) tud segíteni.

2019. máj. 3. 09:31
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Nálunk változó. Amikor összejöttünk, sőt, amikor összeköltöztünk inkább, akkor volt némi súrlódás, mert nekem a szex, a testi szerelem is része volt a szeretetnyelvemnek és ha nem szexeltünk minden nap, akkor őszintén kezdtem félni, hogy már nem vonzódik hozzám, nem szeret, elhidegülünk. Ez ugye abból eredt, hogy előtte vele is meg minden pasimmal is minden találkozáskor szexeltünk, csak az nyilván nem minden nap volt :D Az összeköltözés után volt ebből pár balhé, de végül ezt egy fél év alatt én is fel tudtam dolgozni, már nem ragaszkodom a mindennapi szexhez (bár nyilván örülök neki :D ). Mi egyébként 6 éve vagyunk együtt, én 26, a férjem 33 éves. Amióta persze én is dolgozom, van hobbim, vannak jobb és rosszabb napjaim, azóta már nekem is módosult az igényem, meg már nem dől össze a kis lelkivilágom, amennyiben nincs minden nap szex.

Nálunk most kicsit azért változott a dolog, babával próbálkozunk és emiatt van némi kis tervezettsége az együttléteinknek, de amikor éppen "termékeny időszakon kívül" vagyok, akkor teljesen véletlenszerű, mennyit vagyunk együtt. Van, amikor minden nap, van, amikor egy hétig semmi, mert úgy jön ki a lépés. Átlagosan 2-3 naponta szoktunk szeretkezni, és szerintem nálunk ennyi számít ideálisnak. Ha neked kevés amennyit együtt vagytok, akkor érdemes finoman megközelíteni a kérdést (nem úgy, hogy "drágám, nekem kevés a szex"), hátha lehet rajta javítani, de abban igaza van a párodnak, hogy erőltetni ezt nem lehet, ha nincs kedve, nem igényli, akkor csak feladat és kötelesség lesz, amitől csak még kevesebb kedve lesz hozzá és még kevésbé fogja akarni.

2019. máj. 3. 09:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy egyszer ebből nagy vita lett, mert azt mondta hogy én ilyen nő vagyok nekem csak a szex számít, és próbáltam meggyőzni hogy egyáltalán nem. Előtte sem szereltem össze vissza mert nem az én világom és ne adj isten utána se szeretnek. Viszont ha van párom es szeretem akkor nagyon fontos hogy megmutassam neki ebben a formában is viszont emiatt el is várnám visszafelé
2019. máj. 3. 09:40
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
Vegyél egy dildót vagy egy vibrátort. Tudom neked a párod meg a szex kell tőle, de ha van orgazmusod, és kielégülsz, az legalább megnyugtat. Fontos hogy legyen egy közös nevező a mennyiséget illetően. Az itt ajánlatot tevő "kanijaniknak" meg nem kell hinned. Inkább tedd ezt, minthogy megcsald, hiszen szereted. Ez is egy afféle áldozat, a kapcsolatodért. Hétvégén azért adjatok neki! :)
2019. máj. 3. 10:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Nalunk most atlagban heti egy van,raadasul nagyon fiatalok is vagyunk, o 25, en meg fiatalabb. Van,amikor hetente harom,van,amikor ket hetente egy. Melyponton vagyunk, a szexet tekintve mar eleg regota, pedig csak egy eve vagyunk egyutt, es most jott el az,hogy a kapcsolatunkra is ranyomja mar a belyeget. Par honapja voltunk egyutt amikor merevedesei gondjai lettek, akkor "bezarkozott", az megoldodott, de felt kezdemenyezni, utana ez bennem keltett feszultseget, sokszor hisztiztem emiatt sajnos, de probaltam en mar mindent, sikosito,masszazsolaj, neccharisnya(arra nagyon bukik),uj poz, szexis pizsi stb. Most ott tartunk, hogy tulsagosan is ragorcsolunk mar a dologra,csomoszor van, hogy lefekszunk ugy aludni, hogy semmi sem tortenik, de amikor mar aludnank hirtelen megjegyzi valaki hogy amugy en ma akartam, es mondja a masik hogy en is De en mar nem tudok nala kezdemenyezni annyiszor elutasitott,meg eyszer kifakadt hogy en mindig ramaszom(simogattam filmezes kozben a hasat, odabujtam es puszilgattam az arcat..), i meg attol fel hogy "csodot mond" vagy hogy akkor meg en nem akarom. Regen imadtam szexelni,napi ketto volt az idealis, de lecsokkentette a libidomat heti kettore, es most mar sajnos nem tudok vele csak igy a "semmibol" szexelni, hogy egesz nap nem csokolt meg es nem tudtunk egymasra hangolodni, de elmegy tusolni es amikor bejon ram maszik teljes testevel es igy csokolna meg vagy feltunoen bujik. Igy nekem mar nem kell, ilyenkor sajnos en is elutasitom.

Tud valaki tanacsot adni ezzel kapcsolatban? Elhagyni nem fogom,mert amikor meg van szex, az 10/10, egyedul mellette tudtam kinyilni es semelyik masik sraccal nem volt meg orgazmusom szex kozben ugy sem, ha simogattam magam.

((amugy szerintem ez a litaniam megert volna egy kulon kerdest, de mostmar mindegy :D))

2019. máj. 3. 10:34
 16/17 A kérdező kommentje:
12 UGYANEZ mintha ikrek lennénk , írok provatba
2019. máj. 3. 10:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Évek óta 0, előtte heti 1-2 nagyjából.

A nem akaró fél mindig az aktuális életkorával takarózik :D, hogy "ebben a korban már"...

2019. máj. 3. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!